RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
magic:
Jeste, pre par godina je bilo upravo tako kako Zajko kaze. Tacno je da nisam bio odusevljen posto dizajn staze nije bio uopste odgovarajuci i posto vlasnik nije pokazivao nikakvu nameru da tu bilo sta menja.
Staza se ne moze nacrtati za 5 minuta, ja zato i jesam ovde crtao nesto cisto da vidim reakciju ljudi i reakcija je bila dobra, 21 osoba je glasala za neku stazu, a to je vec pozamasan broj! Ubedljivo je pobedila br.2 i to isto nesto znaci.
Da bih nacrtao tih par predloga danima sam pre toga bio na netu gledao i citao kako to treba da izgleda. Ako sada stvarno postoji volja od strane vlasnika da se napravi nesto po sugestiji ljudi koji ce tu i dolaziti onda stvar moze i da pije vodu u suprotnom opet nece biti nista.
Ja sam "za" da odemo, pogledamo i porazgovaramo. Naravno da koriscenje ne moze biti za dz. ali za uzvrat treba nesto i da dobijemoi da to bude korektno i da se uslovi ne menjaju stalno.
Probacu da nas organizujem da dodjemo sutra u posetu jer je u nedelju lose vreme.
Znaci, staza, platforma i odrzavanje staze pa da vidimo. Za pocetak je dovoljna samo offroad, asfalt je prevelika investicija u ovom trenutku.
poz
magic:
Parce zemlje gde je trenutno offroad staza je 45x38 metara. Probacu da nacrtam nesto, prateci konfigiraciju terena.
poz
magic:
mmmm
poz
lord_bozidar:
sta bi na kraju? jel se ide? isao vec neko? pao dogovor??
magic:
Otisli smo juce Kristijan, Bigneda i ja. Sa Zajkom dogovor nikada nije lak jer on uvek ima svoju ideju. Investirati lovu pa da po ko zna koji put ne bude nista nije pametno. On covek, razumljivo, ocekuje i neku zaradu od svega toga.
Postoji jedno parce bivse off road staze gde je trava takva da bi moglo odmah da se vozi pa cemo videti da eventualno iduci vikend odemo i cisto probamo da vozimo i vidimo kako bi to logisticki izgledalo po pitanju parkiranja i ostalih stvari ne vezanih za voznju ako dodje jedno 10 automobilia. Objavicemo kada i kako.
Jedan "banalni" problem koji se pojavio je da u slucaju ako se vozi sa platforme onda se vise nemoze licno ici po auto nego trebaju prevrtaci ...
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version