RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Следећи посао, који сам одрадио, је монтажа командних површи.
Прво сам улепио шарке у обе стране хоризонталне крме и крилца. Лепио сам их двокомпонентним епокси лепком. Поновио сам све као и код вертикалне крме.
Сав вишак лепка који је истиснут, приликом монтаже шарке, уклањао сам крпицом.
Притискањем хоризонталне крме, на равну површ, обезбедио сам да осовине шарки буду у истој равни.
Оставио сам крме да се лепак осуши.
За то време сам урадио ти исто на крилцима.
Кад се лепак осушио, скалпером сам још мало, гдеје то требало, очистио лепак са шарки и разрадио их.
Проверио сам како крме пасују на хоризонталац, ...
... а потом сам их залепио.
Потом сам то исто урадио и са крилцима.
Још један посао је завршен.
presko:
Тренутак је да се провере тренутне масе делова модела.
Труп са реповима: 1040gr.
Очекивано.
Лево крило са крилцем: 230gr.
Десно крило са крилцем: 240gr.
Мала разлика, али ништа битно.
Поклопац кабине: 160gr.
Ово би могло да буде доста лакше.
Капотаж мотора: 80gr.
Очекивано.
Све у свему, задовољан сам оствареним масама.
presko:
Док чекам израду налепница за модел, почео сам полако да радим завршну монтажу.
Кренуо сам са састављањем главног стајног трапа.
Трап је дводелни, посебно лева, посебно десна страна. Свака страна се састоји од ноге, осовине, точка, одбојника, подлошке, навртке и капотажа точка.
Ноге су, овом приликом, урађене од дуралуминијума. Са по два вијка М3mm се везују за труп. Са осовином точка спајају се навојем М4mm. Осовина точка је вијак М4mm х 30mm са машинском главом и око 15mm тела.
Приликом састављања користим још машинску маст за подмазивање и течни осигурач навоја. Од алата користим два виљушкаста кључа 7.
Све обртне контакте прво сам намазао машћу ...
... провукао сам осовину кроз точак, поставио одстојник на осовину ...
... и све то заједно убацио у капотаж точка.
Кроз отвор са стране капотажа сам провукао ногу ...
... и после мало перипетија успео сам да увијем вијак-осовину у њу.
Ацетоном сам очистио навој који је вирио из капотажа, поставио сам подлошку на њега, намазао га течним осигурачем и заврнуо матицу.
Тањим кључем сам придржавао вијак, а дебљим затезао навртку.
При овоме сам контролисао да не претегнем точак, да може несметано и лако да се окреће, а да се не шета по осовини.
Стајни трап је спрема за уградњу.
presko:
Данас, по повратку са посла, дочекала ме је пошиљка “Rc Srbije”. Пар ситница које су ми потребне за завршетак модела.
“Rc Srbijа”, ово је нешто што нам је одавно требало. Иако сам наручио само пар ситница, врло сам задовољан начином њиховог рада, роком испоруке, асортиманом и ценама. Овом приликом им желим пуно успеха у раду и да дуго опстану на овим нашим просторима.
Поподне сам урадио сам још један лакши посао. Уградња серво покретача крилаца на поклопце.
Поставио сам покретаче у носаче ...
... и обезбедио “шапицама” да не могу да се померају.
С обзиром да је све, већ, било припремљено, уградњу сам брзо завршио.
И ово је спремно за коначну уградњу.
vpilic:
Presko hvala na pohvali i lepim zeljama, ako ce elisa koju si kupio od nas (pored ostalih sitnica) pokretati ovaj prelep model onda nam je cast da smo makar jednim delom ucestvovali u izgradnji ovog prelepog modela. (pijemo)
Srdacan pozdrav,
Vladimir
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version