RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Paraglajder od Opale napokon stigao

<< < (4/5) > >>

bmxstefan@gmail.com:
Pa ajde, ajde moze samo reci da znam da budim kod kuce.Samo mislim da ces slabo da ga vidis tu sa letelista, ali dobro ako je dobra vidljivost sto da ne!  :sljus
Vidi sredi to do sledece sezone pa da obesimo neku kamericu!I dalje mislim da moze da naprafi fenomenalne snmke  (thumb)

vpilic:
:) Nisi me razumeo cekam da mi stigne FPV oprema.
  Nemam potrebe vizualno videti model, videcu ga preko cvikera a na njima i poziciju gde se nalazi model i sve ostalo sto mi je potrebno za orentaciju u prostoru.
Otom potom prvo da stigne oprema da se isproba pa kasnije sve ostalo  :big smile

Pozz.....
Vladimir

bmxstefan@gmail.com:
Razumeo sam al sam se ja nadovezao na to, ma da nebitno!
Uhh ja sam mastao da kupim i to one sa ziroskopima u cvikerim, dometom do 2800m i gps navigacijom, i to planiram da uzmem, nije nesto puno samo 1000eu  :hehe dobar fazon  :sljus
To bi ti bio vrh pomak kad bi kupio!
To se zove zivot, sednes negde na jezeru, letuckas tu iznad razgledas okolinu, umaces noge u vodu, milina!  (fiu)

vpilic:
Bio si relatvno blizu... :)
Izaslo me je na 950$
Cekam da stigne oprema pa da tek onda vidim kako i sta radi i sta jos treba dokupiti kako bih dobacio dalje ;)
Ma bice to super mislim ako drugi lete pa valjda mogu i ja.....    :sljus
Cujemo se druze i cim stigne oprema i krenem sa testiranjem javljam se na postu.

Pozz...

nedbojsa:
Izuzetno simpatična letelica! Želim ti stotine sati provedenih u vazduhu! (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version