RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

KYOSHO Off road truck ?

<< < (8/8)

magic:
Evo cisto da vidis i sam, nadjoh tog od 220

http://www.ebay.at/itm/Kyosho-Inferno-ST-US-Sport-1-8-Truggy-/110775096023?pt=RC_Modellbau&hash=item19cab5d2d7

poz

sman:
ovaj ga je bas udesio (:sok:)

magic:
I jos nesto, slike mogu jako da zavaraju. Meni je stigao Losi 8 kao casa, utegnut kao da je nov a na slikama mi je cak bio i ruzan. Alexaca je uzeo isto Losi 8 koji je na slikama izgledao fenomenalno, ali kada mu je stigao i kada ga je malo bolje pogledao video je da je malo ocerupan i da ce morati da ulozi lovu da ga sredi kako treba.

Ja lepo kazem, ko je zainteresovan za kupovinu neka se strpi, bice i ovde kod nas nekih masina na prodaju, pogledas ako ti se svidi kupis ako ne ides dalje. Verujte mi i ja bi vise tako voleo a ne da bajam sta ce neki tamo da mi stvarno posalje!

poz

alexaca:
Magic je u pravu nisu ni nemci sto su bili, mora da su videli od nas.

dejanr:
Hval na odgovroima svima. E sada znam da je sve u principu mačka u džaku da se tamo kupuje,i da ima i dobrih primera i loših. Nisam još nšta odlučio da li ću kupiti buggy ili truggy,jedino znam da će biti neki polovan za početak,za u opticaju su kupovina i na ebay i ovde,već imam neke ponude pa ćemo videti,koaj je kombinacija dobra. I znam da je svaki početak težak u svakom pogledu. Vrlo moguće da idem na neki službeni put za Beč,pa možda i tamo nešto nadjem,sve je u opticaju. Mnogo sam se zainteresova za ovaj hobi i hteo bih što pre da uzmem nešto,ali znam da sada nije sezona i da ću ga teško voziti,tako da ima vremena a ima i ona narodna ,triput meri pa seci. Tako da ja ću verovatno vam postavljati još pitanja šta i kako,možda sam malo i dosadan i težak ali ipak sam početnik a želim da se pridružim ovoj mafiji.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version