RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Letenje u Kopljarima 11.12.2011.g.

(1/3) > >>

IvanGrozni:
Učesnici Firebird, Djgorandj, Pedjaar i IvanGrozni.
Snimatelj, reditelj, montažer, glavni i odgovorni za video snimak, Firebird.

http://www.youtube.com/v/vcpyvaBwNS8&rel=0&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3

PS
Gorane, stavi i fotografije.

firebird:
Evo da ja dodam i neku sliku.

Ivanova zoljica,fantasticno  (<--)...

I jedan 3-D,na zalost imao je neuspesan start ali ne sumnjam da ce to veste ruke brzo i kvalitetno da srede...

Mini mustang je ponovo imao peh pa pocinjem sve vise da mislim da ce da sluzi ko ukras na plafonu  :_D.

Momci hvala na druzenju i lepo provedenom vremenu... ()-()

n3mke:
Ivane daj slike, nadam se da nije velika steta  mmmm
da nije krivac pehova ovaj carobni napitak na stiroporskom pakovanju stanice, na poslednjoj slici?

firebird:
Evo i snimka pokušaja letenja mustanga,obratite pažnju na zvuk udarca kad je zamakao između žbunja u "12" sekundi...Nisam ni znao da tu postoji asfaltiran put   ") :hehe

Kako li je n3mke uspeo da vidi onaj "čarobni napitak"  mmmm  :big smile :big smile :big smile

Anakin:
Ako je ona "medecina" koju je Nemke otkrio na slici redovno prisutna kada su ovakve zgode u pitanju, pocinjem da mislim da nije problem u onom nesretnom Mustang-u koji, mucenik, ima padova koliko i poletanja. (pijanoo)

Firebird, nema potrebe ubuduce da govoris: "Mustang je ponovo imao peh." Samo reci da si ga poleteo a mi cemo da pitamo da li je mnogo strad'o. :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version