RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Letenje u Kopljarima 11.12.2011.g.

<< < (2/3) > >>

IvanGrozni:

--- Quote from: n3mke on December 14, 2011, 12:27:00 PM ---Ivane daj slike, nadam se da nije velika steta  mmmm
da nije krivac pehova ovaj carobni napitak na stiroporskom pakovanju stanice, na poslednjoj slici?

--- End quote ---

Pazi kad ni ja nisam primetio unuče na kutiji. Nije, nije to uzrok. Bar tako mislim  mmmm a možda... Nije velika šteta. Popraviću to. Mislim da otklone treba da smanjim na 40%, naročito elerona.

baboher:
Pa mislim skoro isto sam i ja uradi kad sam prvi put lete MiG 29 ali bio je tu moj istruktor Gabor pa je uspeo da izvuce model...
 (<--)

Anakin:

--- Quote from: baboher on December 14, 2011, 02:36:19 PM ---Pa mislim skoro isto sam i ja uradi kad sam prvi put lete MiG 29 ali bio je tu moj istruktor Gabor pa je uspeo da izvuce model...
 (<--)

--- End quote ---

Sa akcentom na "prvi put". Ovaj muceni Mustang padne kako poleti, sto je vec opevano u mnogim temama.  :mhm

p.s. Ovo je cisto zezanje, bez ikakvog pokusaja da uvredim ili omalovazim pilota istog.

Gabor:
Kako vidim, lepo ste se proveli na livadi... Što se tiče Mustang-a  mmmm @firebird, ako te to teši, ja imam slična iskustva sa Zero-m. Znači poletim ga bez problema, pa na kraju obično ga slećem po raznim glupim načinima... A nije razlog da ga ne znam leteti već... Treba da si uporan i da teraš temu do kraja.
Kakav je taj "putnički" model? Jel već neko leteo sa tim modelom?

firebird:
Ma u pravu ste za mustanga,nekako smaram više sa njim.Od sad pišem samo ako ga naučim da leti pošto je još mlad i neiskusan a ja bez strpljenja u letenju ;namig

Ovaj putnički je neki airbus ili boing 767 produženi ili 777 ni dan danas ne znam... mmmm  i stoji mi već godinu i po dana u šupi,nikako da ga "napravim",a tu mi je i problem sa transportom do livade, neće u juga... (fiu)
Planirao sam za njega dva edf sa 1kg potiska ali izgubio sam strpljenje i za dva setupa treba oko 100$ pa sam resio da ga udam i dao Gorančetu...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version