RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Pozdrav iz Nisa
Nitronen:
Zdravo svima, ovde Djole iz Nisa. Po drugi put se predstavljam na ovom forumu posto sam se i pre par godina registrovao i raspitivao oko modela za pocetnike, ali sam zbog obaveza bio neaktivan.
Juce mi je od Zajka stigao moj prvi model Riccsova Cessna 182, odmah sam je sastavio (nadam se uspesno ;) ), simulator sam instalirao i vezbam polako pa cemo videti.
Evo i slicice, ovo zuto odozgo nisu fleke nego noise od slabog svetla.
Ziveli!
cane:
Dobrodosao,Djole. I samo nastavi da peglas SIM.
pozzz
Anakin:
Dobrodosao. Kako nick Nitronen a Cesna na struju!? ")
Salu na stranu, koji simulator koristis?
Nitronen:
Bolje vas nasao!
--- Quote ---Dobrodosao. Kako nick Nitronen a Cesna na struju!?
--- End quote ---
To onako iz fazona :) Simulator trenutno imam Aerofly verziju 1.9.1.3. to furam onako na prvu bez ikakvih dodataka. Procesljacu malo forum da vidim i po tom pitanju sta je jos aktuelno.
Inace vec godinama letim one "obicne" simulatore, pretezno IL2 Sturmovik ;).
pnedic:
Znam za ovu cessnu. Ja sam takodje pokusavao da je dovucem iz Kine medjutim nije mi poslo za rukom. Da sam bio pametan, mogao sam sa Zajkom to da odradim. Da ti ne pominjem cenu koju sam bio dobio od Riccs-a. Ali transport me je onemogucio.
Ja sada imam manju cessnu, ali identicnu tvojoj (mada neznam da li ova tvoja ima zakrilca i lampice).
U simulatoru ClearView imas istu tu tvoju (nasu) cesnu pa mozes da treniras bas nju (sto ja i radim jer i ja jos nisam "poleteo").
Pozdrav i mozda se vidimo u Nisu, posto mi je odatle zena i cesto dolazim tamo. Rekose mi i gde se skupljate.
Pera !
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version