RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

malo o jedrilicama koje se koriste u f5j400 klasi

<< < (4/12) > >>

F5J400 team.su:
malo stariji video ali sustina je tu

Gabor:

--- Quote from: mirce on December 26, 2011, 11:10:33 PM ---Gabore, čitaš li ovo?

--- End quote ---

Evo Mirče, upravo sam pročitao... Još ne znam ništa... Ja sam prvo za tvoju i moju priču, a za ostalo ću posle već lako...
Što se tiče priče o takmičenjima, sa vremenom sam dosta često kratak, pa ne mogu baš često da nestanem iz radnje iz grada... Ali znaš, kod mene nikad se ne zna  ;namig

mirce:
Kad napišeš "tvoju i moju priču", u ova vremena ljudi mogu svašta da pomisle... :sljus
Posle nas neće ni Dunav ni Sava oprati da se tu radi trgovini za  (___)...

A što se tiče takmičenja, nećeš faliti u radnji jer su takmičenja obično nedeljom...

Adame, kako sudija "osiguava" da kad se iskluči motor, niše ne može da se startuje tokom leta?

Magic, jesi li ti zainteresovan za ova takmičenja?

Pozdrav

Mirče

magic:
Ma jesam zainteresovan ali da budem iskren toliko sam malo leteo protekle sezone (ne samo ja svi mi koji smo na 13. Maju) da i ono malo sto sam leteo probao sam da letim IMAC. Ja od ovoga definitivno nisam odustao i kao sto rekoh model sam vec odabrao i ama bas svu (ukljucujuci i motor i elisu) opremu za njega, ali nikako da se odlucim da ga pazarim. Okacio sam u nekom od prethodnih postova o kom modelu je rec, i njega sam odabrao zato sto je to model koji bi mogao da nosam svuda sa sobom, od kompozita je, moze da jedri i termalno i na padini a moze da bude i cisto akrobatski. On nije za klasu F5J 400 morao bih sa njim u ovu drugu mnogo zahtevniju kategoriju ali nema veze, bitna je dobra zabava. No, rekao sam sebi da cu prvo malo da rascistim modele koje ne koristim i za sada je to MsWind 50, dusa me boli ali greota da stoji.

"Malo" mi autici pojeli finansije u zadnje vreme, ali sta cu kada se klincu trenutno to najvise svidja, a da budem iskren i meni, vrlo je opustajuce. Ja iduce sezone sa letenjem verovatno prelazim na nasip, pre podne avioni, popodne autici ...

poz

adam:
sudiji moras da pokazes kako startujes motor i oni to prate , ali i da ne prate tokom startova takva je tisina da odma se cuje ako neko pokrene motor, to se jos na ovim takmicenjima gde smo bili nikad se nije desilo..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version