RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
War bird day - 09. Septembar 2012.
mirce:
Gabore, bilo bi lepo da staviš poziv na Madjarski forum, ali sačekaj koji dan, da doteram još par detalja.
U imenu skupa lepo piše: "War bird day", tako da je, nadam se, svima jasno da nema: Alfi, trener modela, akro, F3A, 3D, shok fly-era...
Samo War bird avioni i to RC modeli koji su scale ili semi scale pravih aviona.
Kako rekoh vrsta pogona nije bitna: jet, benzin, glow, elektro, ali vrsta modela jeste - War bird - sve od Prvog Svetskog rata, pa do vojnih aviona današnjih dana...
Kao posetioci, da se družimo, pričamo, zezamo, mogu doći svi i svi su naravno dobro došli...
Za sada znam da će sigurno doći Golub sa Zero-ima (ima ih dva), Oko sa Corserom, Dule sa Zirolijevim Hellcat-om, Miša sa Zero-om, a verovatno će stići i "Miss Monica" (nije neka riba, da se ne nadate ;namig), Aleksa sa Foke Wulfom, Gabor sa novim modelom, moja malenkost će doneti bar dva komada...
Nisam se još čuo sa svima, ali predpostavljan da će se pojaviti Kariklić (ima Tucano i B 25), a znam da war bird-e imaju i Čupko, Gile (velikog Corsera), Dule (Warhawk-a), Coka, Zlokas, Tasa, a ima po Srbiji još modela od Hangara 9...
Ovo je nabrzaka, što sam se setio...
Nadam se odzivu i modelara iz inostranstva: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Madjarska, Grčka, Nemačka...
Još je jako rano da se priča o tome, videćemo kad se "zahukta" sezona...
Pozdrav
Mirče
branek:
Dodato u kalendar.
Alexa:
Kod FW 190 A (ovo A je oznaka za Aleksu) me zeza pneumatika, negde puša, ali i to će se na proleće srediti, pa se vidimo. (<--)
Gabor:
--- Quote from: mirce on January 16, 2012, 10:57:01 PM ---Gabore, bilo bi lepo da staviš poziv na Madjarski forum, ali sačekaj koji dan, da doteram još par detalja.
Kao posetioci, da se družimo, pričamo, zezamo, mogu doći svi i svi su naravno dobro došli...
Za sada znam da će sigurno doći Golub sa Zero-ima (ima ih dva), Oko sa Corserom, Dule sa Zirolijevim Hellcat-om, Miša sa Zero-om, a verovatno će stići i "Miss Monica" (nije neka riba, da se ne nadate ;namig), Aleksa sa Foke Wulfom, Gabor sa novim modelom, moja malenkost će doneti bar dva komada...
Nisam se još čuo sa svima, ali predpostavljan da će se pojaviti Kariklić (ima Tucano i B 25), a znam da war bird-e imaju i Čupko, Gile (velikog Corsera), Dule (Warhawk-a), Coka, Zlokas, Tasa, a ima po Srbiji još modela od Hangara 9...
Ovo je nabrzaka, što sam se setio...
Nadam se odzivu i modelara iz inostranstva: Slovenija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Madjarska, Grčka, Nemačka...
Još je jako rano da se priča o tome, videćemo kad se "zahukta" sezona...
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
ok Mirče, pošalji mi tekst na mail ili na PM, pa da prevedem i postavim na mađarski forum...
Nego vidim da si me prijavio lol Neka, neka. Zero, ako se ne proda dotle, isto će se naći na skupu. Znači i ja dolazim sa dva modela??? mmmm Ako ti kažeš.... 4e
tibeteagle:
Mirče doći ću sigurno. Konačno jedan skup gde nas neće razvačiti razne kategorije. Ali ne znam da li se ovi mali bezazleni kobajage varbird modeli mogu smatrati skala kategorijom. :big smile Dotle ima još vremena, pa ću da napravim i veće i drugačije, a koje sam svakako planirao napraviti. Bilo bi dobro da se ohrabre još neki modelari u okruženju pa i šire, da nas bude što više za jurcanje tog dana. Ako se ovo shvati kao igra, a ne kao neko "ozbiljno" nadmetanje, bi će lepo videti kako su varbirdovi leteli i radili ono za što su napravljeni. Da iskoristim priliku i mesto i da kažem da imam i ima ću kitove ovih modela, pa ima i vremena da se sastavi i vežba sa njima cele godine dok ne dođe dan D. :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version