RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

War bird day - 09. Septembar 2012.

<< < (15/25) > >>

disljenko:
Mirce je poceo da siri WWII zarazu jos odavno ali tek od skora je pocela da se "prima" i uzima danak. :D Samo napred, prelepa kategorija svakako !!!

mirce:
BREJKIG NJUZ

Kako Tanjug javlja, Skala virus odneo je još jednu žrtvu. Posle Kragujevca, Bečeja i Kruševca zabeležen je novi slučaj i to u Beogradu.
Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Magic (42), posle duge i teške borbe, ipak podlegao je ovom najnovijem virusu zabeleženom u Srbiji i iz F3A klase prešao i Skala kategoriju.
Iako su simptomi ozbiljni, za njega možda još ima nade jer se i dalje drži elektro set up-a, a to otvara mogućnosti bar delimičnog izlečenja. Ipak pošto već merka novi skala model (Dora), a prvi još nije ni započeo, šanse za ozdravljenje su minimalne.

Nažalost do sada nije zabeležn ni jedan slučaj totalnog ozdravljenja i posledice Skala virusa uvek ostaju izražene kod pacijenata...

Ovo je najnoviji dokazan slučaj, a prema pričama iz Ministarstva Modelarstva, postoji još modelara koji imaju slične simptome.

Iako je modelar na kojem su primećeni prvi simptomi, Mirče, stavljen u radionicu u karantin, njegovo stanje se nije popravilo, šta više...

Usperšan lek još nije pronadjen, a bez obzira na sve napore koji se ulažu, Skala virus se i dalje širi.

Gabor:
 :)aplauz  E, što ja volim takve vesti  :hehe  :_D

magic:

--- Quote from: mirce on March 08, 2012, 02:39:56 PM ---BREJKIG NJUZ

Kako Tanjug javlja, Skala virus odneo je još jednu žrtvu. Posle Kragujevca, Bečeja i Kruševca zabeležen je novi slučaj i to u Beogradu.
Iz pouzdanih izvora saznajemo da je Magic (42), posle duge i teške borbe, ipak podlegao je ovom najnovijem virusu zabeleženom u Srbiji i iz F3A klase prešao i Skala kategoriju.
Iako su simptomi ozbiljni, za njega možda još ima nade jer se i dalje drži elektro set up-a, a to otvara mogućnosti bar delimičnog izlečenja. Ipak pošto već merka novi skala model (Dora), a prvi još nije ni započeo, šanse za ozdravljenje su minimalne.

Nažalost do sada nije zabeležn ni jedan slučaj totalnog ozdravljenja i posledice Skala virusa uvek ostaju izražene kod pacijenata...

Ovo je najnoviji dokazan slučaj, a prema pričama iz Ministarstva Modelarstva, postoji još modelara koji imaju slične simptome.

Iako je modelar na kojem su primećeni prvi simptomi, Mirče, stavljen u radionicu u karantin, njegovo stanje se nije popravilo, šta više...

Usperšan lek još nije pronadjen, a bez obzira na sve napore koji se ulažu, Skala virus se i dalje širi.

--- End quote ---

He, he istina je da me skala virus zakacio ali to ne znaci da odustajem od F3A aviona, naprotiv. Tesko je objasniti nekome ko nikada nije probao F3A avion koliko on bolje leti od bilo cega drugog. Kroz sve ono sto sam do sada probao u RC avionima video sam da me neko 3d letenje najmanje zanima ali sam isto tako naucio i sta mi se svidja. Svidja mi se precizno letenje jer uceci figure covek ustvari nauci da u potpunosti kontrolise model i da pravilno koristi sve ose na palicama. Svidjaju mi se i brzi modeli, zato imam i jedan hotliner, a svidjaju mi se i brze skale kaoi WW2 modeli.

Tako sam doneo odluku u kom pravcu zelim da idem. Zelja je da u floti bude jedan pravi 2x2 F3A (Sickle), jedan brz moderan sport/skala/warbird (Pilatus) i jedan WW2 model (najverovatnije FW 190 D9). Naravno sve na struju i po mogucstvu sa trupom od kompozita. Ono sto sam naucio je i da covek treba da ima i jedan model koji je za njega njegova "bicikla", to je model kojim se otvara sezona i  model na kome se sve nove stvari prvo probaju, a to je za mene Wind 110. Eto, toliko od mene. Gradnja PC-21 uskoro pocinje i on ce biti uradjen sa nekim lepim detaljima. Sa FW-190 zelim da odem i korak dalje, a posle toga, hm, e to je vec 2014, a mozda cak i 2015., ima sasvim dovoljno vremena da do tada.

poz

Schwab:

--- Quote from: magic on March 08, 2012, 08:59:54 AM ---Da ne idemo dalje u off topic sta kako i koje, kada dodje vreme sve ce lepo biti objavljeno. Ono sto je sigurno je da nece kostati kao model gore spomenut! Isto tako mogu da kazem da sam vrlo prijatno iznenadjen kvalitetom ESM modela.

poz

--- End quote ---
Mirce izvini za off.
Moja namera nije bila da da namecem model , link je bio samo kao primer. Ideja mi je bila da ti pokazem da postoji avion slican FW190D sa vecim krilima i elegantnijom linijom.
Jedva cekamo razvoj dogadjaja oko FW-a.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version