RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

MK quad

(1/3) > >>

cakra:
recycling camera mount i quad u izradi...pan tilt...

jedan brief o quadu...

osnova jed od YUMEN-a :)
Leti odlicno...ali stalno imam neke gremline :)
Danas po relativno nezgodnom promenljivom vetru sam uspeo da polomim jednu elisu  :sljus...i pokrivim noge na MK, par zubaca u servu...
Nije problem u vetru :-\...jednostavno MK ponekad gubi signal od RC TX-a...u pitanju je JR sx600 sa rs600 prijemniko modifikovanom da daje ppm sum...
Probacu da stavim lowdrop regulatore na FC1.35...mada mislim da ce biti slaba vajda od toga... ")

E sad  ima jednu MOLBU, ako neko ima epp 10x4.5 desnu ili ti kontra rotirajucu elisu na zajam ili prodaju...dak se ne snadjem... (fiu)

Uzgred gde se to najpre moze naci? Vidim da u HK bas i nema toga...ima li neko iskustva sa 10x6?Toga ima...

Malo je nezgodno jer ovi MK ESC nisu bas za vece struje od 10-12A..

a sad na  (<--)

gizmo:
Imam ja u rezervi nekoliko kompleta tih 10x4.5 EPP elisa i novih i koriscenih. Ne koristim ih vise jer su mekane za vece terete, pa se javni na PP ili 064/2129-829 da se dogovorimo oko slanja ili preuzimanja.

ak:
Imas izbor elisa za multirotor na http://www.rctimer.com .

cakra:
Danas, ljubaznoscu Dragana (Gizmo) dobih 10x4.5r i jos "par" elisa za rezervu oo))...
i morao sam vec sam po mraku da "overim" elisu... (<--)...leti quad ko zmaj...

--- Quote from: ak on March 05, 2012, 08:29:04 PM ---Imas izbor elisa za multirotor na http://www.rctimer.com .

--- End quote ---
ponuda je extra...ali...najveci problem je sto je payment method :Paypal... ")
a o paypal-u kod nas ne bih...  (___)

Ovih dana cu da isprobam kako sve to leti sa kamerom...
sledi izvestaj... (photograf)

cakra:
Proradio cnc (yay)...

Quad sa nogicama

centerplate za 14-15mm Al

Bice i kit kompleta.. (fiu)

mikrokopter klon...168mm precnik...

nogare, u tri visine...

ako nekome nesto treba tu sam  ;namig...mala cnc masina je u pitanju- max 175x170mm povrsina obrade...
Trenutno se patim sa glodalima...za utore od 1.5mm, kolika je debljina i vitroplasta koji sam koristio...i sve je to jos u fazi know-how...

Cim "prepakujem " svoj MK quad na novi okvir, videcemo sta dalje... 4e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version