RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Modelarska sezona 2012 u Novom Sadu
Gabor:
Mirče, Miroslave, (___) no coment....
Tačno sam znao, čak sam i rekao Miroslavu, da će na temu ove radne akcije da se napiše neka pesmica :)aplauz
osy:
Pozdrav drugari!
Vidim da ste bili jako vredni prošli vikend na Čeneju. Ja na žalost nisam mogao da se pridružim jer sam slavio rođus te u subotu sa prijateljima, te u nedelju familiarno...
Al zato bi se pridružio ovaj vikend u radnu akciju, i da se učlanim zvanično u naš klub!
Čak bi predložio radnu akciju u subotu, jer ako bude kiše u nedelju ondak shit ...
No u suštini čujemo se još.
mirce:
Hvala Oskare što si se javio i drago nam je da će nas biti više osnivača "RC Pilot"-a...
Akcija ipak ostaje za nedelju, a ako pada kiša, pomerićemo je za neki drugi dan...
Pozdrav
Mirče
mirce:
Svi Knezovi neka dodju u nedelju u 14 časova, na aerodrom - II deo akcije...
Pozdrav
Karamirče
mirce:
Danas smo opet bili vredni, ali kao što se moglo i predpostaviti u mnogo manjem broju.
Poplašili se modelari rada, pa spala "kniga" na 4 slova...
Naravno, svi će imati opravdanja zašto nisu došli, jer nedelja popodne je, ustvari, dan kad se se dešavaju vrlo važne i neodložne stvari...
Šta god, Bane, Gabor, Oskar i moja malenkost smo se našli u dva na aerodromu. Kad smo stigli imamo šta da vidimo, neko od prošli put bio i motikom ili lopatom očistio deo betonskog kruga...
Ko je to uradio tokom nedelje nismo uspeli da saznamo, pitali smo i Momčlila, ali odgovora nije bilo. Ko god da je bio, hvala, a bilo bi lepo da znamo ko je, da posle "ne grešimo" dušu kad dodje letenje...
Teži deo posla je odradjen, počupana je trava i podignuta zemlja iz fugni, a nama je preostalo da sve to pokupimo i očistimo.
I dok smo Oskar i ja čistili ovaj deo kruga bliži kanalu, Bane i Gabor su to isto radili na delu paralelnim sa pistom...
Bane se "otvorio" i investirao je u novu motiku...
...a to se pokazalo kao pun pogodak jer je sa njom sredivao ivice kruga, koje su na nekim mestima apsolutno ravne sa betonom...
Danas smo radili i duže nego prošle nedelje, jer je vreme pomereno na letnje, pa je dan za sat vremena duži. No, to nismo ni osetili...
U momentu slikanja ovih "istorijskih" snimaka, sunce je bilo baš nisko...
I na kraju mali rezime odradjenog, deo prema pisti...
...za iduću nedelju je osatlo još jedno malo parče...
...par idiličnih slika...
...i na kraji se i malčicko modelarilo, Oskar je vozio svoj bagi...
...a Gabor model...
Pošto je tokom ove nedelje aerodrom bio zatvoren, valjanje modelarske piste nije moglo biti odradjeno. U petak de ponovo dobijena upotrebna dozvola i nadam se da će se ove nedelje i valjanje odraditi.
Uz još jednu, manju, "radnu akciju" i betonski krug će biti spreman za potpunu upotrebu.
Očišćen će biti toliko, da će se sa njega moći poletati modeli bez obzira na pravac vetra... Ja već merkam kako ću poletati Panthera odatle...
Pozdrav
Mirče
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version