RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Modelarska sezona 2012 u Novom Sadu
magic:
Eto i mene oko 11:30. Stvarno ce biti predivan dan, greota da se ne iskoristi.
poz
mirce:
OK, onda se vidimo oko podne...
chupko:
Oko 11 h eto i mene.
Gabor:
Kako je prognoza obećavala, vreme baš za letenje, druženje. Dosta nas se okupio na Čeneju. Pokušaću sa nabrajanjem, nadam se da nikog neću izostaviti. Iz Beograda su došli Gagi sa unukom, Nikola, Veljko, Čupko, Dragan, Toša, i gospodin kome nisam ime zapamtio :sljus . Iz Mitrovice je došao Spale, iz Inđije Aleksa sa sinom. Iz Novog Sada Mirče, Sale, Bata, Englez, Jole a iz Bečeja Tamaš i ja...
Kako vidite, dosta modelara, dosta modela... Bilo je i već viđenih modela, kao i nekih novih, koji će tek da poleću... Bilo je i velike avijacije, dve Cessne i Galeb G-2...
Vazdušni prostor skoro ni u jednom trenutku nije bio prazan, uvek se letelo nešto.
Mirče je leteo P47, a ja sam pokušavao da "uhvatim" još po koje cake pri poletanju
Ja sam uglavnom leteo Extru, napravio sam četri leta.
Posle prvog leta Veljko mi je pomogao oko doštelovanja hoda otklona i expoa. Veljko, hvala ti lepo!!! Sad model puno mirnije leti, sasvim drugačije reaguje na moje komande. Naravno, u pozitivnom smislu. Probao sam neke figure iz IMAC programa i već su bolja u odnosu kad sam leteo na takmičenju. Model Pink Stick je imao svoj prvi let. Kako to obično bude, po koji "klik" na horizontalcu rešava trimovnje
A za kraj od mene... Šteta što ne sledi leto, već zima... Posle ovog predivnog dana leteo bih svaki dan, ali na žalost ne može. U svakom slučaju,nadam se da će biti još po koji lep dan, što možemo iskoristiti letejući naše modele...
Ajd ljudi, nastavak priče, ili ono što sam ja izostavio ja, napišite... 4e
Pozdrav, i vidimo se sledećom prilikom (<--)
drjack:
Ajde da dodam jos malo fotki. Imamo i dva videa iz vazduha jedan sa Ampmastera potpuno uspesan, drugi sa Mircetovog Thunderbolta manje uspesan. U tom drugom videu je bilo smetnji i slika je plivala svaki put kada bi Mirce dodao gas pa ga necu kaciti. Prvi ce biti vidljiv cim se preseli na Yu toube.
Da nije Mirce jedini strucnjak za cupanje trapova da dodam da je i
Ampmaster imao tezu havariju sa tockovima ali je skoro sve vec sredjeno.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version