RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
DJI NAZA & Flame wheel 550
Goran Scekic:
Pitanje za Nazu...
Zasto moj glyder 600 zna po neki put sporo da reaguje vertikalno, cesto mi se desava da kada ga podignem desetak metara naglo krene u spustanje, i kada mu dam gas maksimalni jedva ga zaustavim da ne sleti.
Da li podesavanje autopilota ima veze sa tezinom cijele letjelice. cekam odgovor
Da li da pojacam ili smanjim neke parametre za stabilno lebdenje. Hvala.
gizmo:
Kako si podesio battery monitor i koju bateriju koristis? To sto ti se desava mi deluje kao da ti pri tom brzom dizanju naglo padne napon baterije i da automatski krece u spustanje.
Goran Scekic:
kada krene u spustanje i zaustavim ga, poslije toga opet dajem gas u vertikalu, vracam ga na istu visinu i radi kao normalno...
Goran Scekic:
sad zakacih quadro na kompjuter, ove parametre sam stavio za bateriju.
4S
15.4 - 0.70 = 14.70
13.2 - 0.70 = 12.50
Ocekujem preporuku...
nebeski:
Da ti se zbog napona na bateriji aktivirao failsafe da bi iz njega izasao morao bi da prebacujes NAZU u manual mod. A posto to nije bio slucaj mislim da je drugi uzrok u pitanju.
Jesi li proverio konektore na bateriji da li imaju dobar kontakt?
Da li je baterija ispravna (moze da da odgovarajucu struju quad-u pod punim opterecenjem, odnosno da je C broj odgovarajuci)?
Da ti mozda ne proklizava neki propeler?
Da li ti motori ako koristis bullet konektore imaju dobar kontakt (to je jedan od Ĩestih uzroka otkaza)?
Da li ti se to desava kada hoverujes u mestu ili letis horizontalno na nekoj visini?
--- Quote from: Goran Scekic on January 27, 2013, 10:01:52 AM ---sad zakacih quadro na kompjuter, ove parametre sam stavio za bateriju.
4S
15.4 - 0.70 = 14.70
13.2 - 0.70 = 12.50
Ocekujem preporuku...
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version