RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Ukraden Hexakopter DJI F550 sa NAZOM !!!!

<< < (5/6) > >>

nedbojsa:
Lepe vesti! Drago mi je da je letelica vraćena u hangar!

P.S. Dakle naravoučenije: na letelice obavezno ostaviti kontakt podatke zlu ne trebalo! Čim vidi kontakt podetke nalazač će znati da nisu u pitanju strani plaćenici i domaći izdajnici :). Ali ako napravi neku štetu? Pa odgovorni smo ljudi i svesni svih rizika koje nosi ovaj hobi!

danko:
Lepo sam ja rekao da je u pitanju neki drug Čvorović :)

djbojan:
Kud nije meni ponudio hexu  lol :_D :big smile

Salim se, ja tog coveka i ne znam, ceo zivot je bio na poslu, van Ečke, mislim da je radio u beogradu kao pukovnik u vojsci.

Ma bitno da se dobro zavrsilo i da je sletanje automatizovano, a ta elisa, jos mi nije jasno kako nije spala sa motora,

mada kolega nebeski kaze da mu je pronalazač preneo da je nasao elisu pored hexe.

Meni za koji dan stize kontroler DJI NAZA pa cu videti kako radi to cudo.

Ravijojla:
Čestitamo na srećnoj okolnosti!!! Naravoučenija za šrafove i ostale tehnikalije  ostavljam stručnijim licima, a ja ću dodati samo to da:
Ko ne zna kud je pošo, može svakuda da stigne, a i ponekad i od svakud da se vrne.

ak:

--- Quote from: gizmo on May 10, 2012, 08:11:17 AM ---E dobro se zavrsilo (yay)
Potpuno si u pravu za to da na letelicama treba na neki nacin naznaciti cija je, jer u slucaju "bega" postoji bar nekakva mogucnost da vam je neko posten vrati.
Meni se smeju kad vide da sam na okto zalepo "postenom nalazacu sleduje nagrada, telefon ...."  :big smile

--- End quote ---
Ja sam identican tekst zalepio na donji deo leteceg krila :)

Bas mi je drago Dusko sto se hexa vratila kuci ziva i zdrava.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version