RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Jet Meeting Villesse 2012
Alexa:
Ipak ima snimak A-10 i to u formaciji
Alexa:
chupko:
Eeeee Magic druze moj,lepo sam ti rekao da neides u taj Svajkofer da gubis vreme i da oma dodjes u Villesse na skup.Subota je bio veri najs dej.Naravno Chupko se nacrtao u 9 oklok sa bajle,video Italijanku u minicu, jeo pileci batak sa pasuljem i izgoreo na suncu.Naravno mala sala.Vidim da niste mnogo propustili,da ste dosta toga videli i drago mi je zbog toga jer vreme stvarno nije obecavalo kada ste stigli.Ja sam dosta toga video u subotu.Ima fotki i snimaka iz mog ugla.Vidim da je dosta toga vec postavljeno pa cu ja aploudovati samo one snimke koji su meni interesantni.Trebace mi malo vremena za video a slike vec bacam na bucket i sutra postavljam.
Alexa:
Posle MIBOJETS A-10 najveći utisak su mi ostavili Bae Hawk modeli i to prvo od Tomahawk Design i od Skygate koji je malo manji model ali je urađen sa više detalja i skuplji je za 1000 evra.
TOMAHAWK DESING
Specifications:
Scale: 1:3,5
Wingspan: 2,70m
Length: 3,49
Weight: Competitionversion lesser than 20kg!
Turbine: starting at 16kg thrust
Pogledajte samo kako Bae Hawk Tomahwk Desing leti
SKYGATE COLLECTION
Technische Daten:
Bausatz: Voll-GFK-Bausatz
Weltmeistermodell 2007
Spannweite: 250 cm
Länge: 315 cm
Gewicht: ab 19 kg
Antrieb: ab 160 N Turbine
chupko:
Od organizatora ovog skupa sam saznao da su se vlasnici ovih umetnickih dela ovde nacrtali celu nedelju ranije a da su udarni dani bili subota i nedelja.Interesantno je to da je covek koji je organizovao ovaj skup iz bivse juge.Covek se bavi sklapanjem RC kamiona.Skup se odrzava svake godine u i traje po nedelju dana.Stvarno je lepo bilo za videti i osetiti ovo uzivo.Mogu reci da me opio miris kerozina i da sam se primio na modele sa turbinom.Evo malo slika sa mog objektiva
Ovo je Rikardo mali bambino koji je leteo Fantoma
Bice i video kako mali polece i slece
Ovo je mali montazni restorancic sa jako ukusnom hranom
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version