RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Valja li ovo cemu?

(1/2) > >>

ptica:
Ne znam gde da otvorim topic, pa sam ovde :)
Valja li ova plastikarija cemu, i koliko bi trebala da kosta.

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Igracke/Makete/Helicopter-R-C/5253252

Ovo cisto malo da si prekratim vreme kad mi je bas dosadno :)

ultrahome:
Apsolutno NE. Čak i da cena ne poraste preko 500 din. radi se o heli igrački prve generacije (cca. 2008. godine) koji je potpuno neupravljiv, ima teške baterije koje nude manje od 3 min. "leta", tj. vrćenja u vazduhu. Obavezna je velika livada, pošto je neupravljiv, i nikada ne znaš gde će završiti. Bolje kupi sobni heli za 2000 - 3000 din sa žiroskopom pa se sit naigraj (baterija traje 7 - 8 minuta vrlo stabilnog i upravljivog leta).

IVAN3D:
Ne valja....
Imao sam slicnu spravu i vrisnula je brzo (istog dana) pa sam je zamenio i tako TRI puta!!!

Moj drugar iz Subotice je pre oko dve godine iz unitedhobbies porucio najjeftiniji koaksialni helikopter na sajtu (negde oko 11$) i evo vec ga leti toliko dugo a ja sam pre par nedelja imao priliku da se slatko zabavljam sa istim modelom starim dve godine!!!

Ali ono sto sam video da u novoj radnji na (na dnu foruma je reklama ne znam smem li da je pominjem) ima interesantnih stvari, pre svega mislim na t-rex 100 a ima i Zajko zanimacije tog tipa!

()-()

ptica:
kako mislis neupravljiv, nije mi najjasnije? :)

ne planiram nista ozbiljno sa helicima, cisto sad kad sam besposlen :)

nebeski:
Koliko vidim u pitanju je igračka i to 2-kanalna. Nema žiroskop a od komandi ima samo throotle i rudder.
U pitanju je žešće  (___) koje nije dobro čak ni za igranje. Na žalost imam jednog istog samo žutog na ormaru   
kojeg sam kupio pre par godina dok sam bio "mlad i neiskusan"  :sljus.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version