RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Valja li ovo cemu?

<< < (2/2)

ultrahome:
upravljivost sprave je osobina da "sluša", tj. izvršava naloge onoga koji njome rukovodi. Ovaj heli to ne može jer je previše jednostavnog dizajna, samo leti gore dole, vrteći se pri tom oko vertikalne ose, pogledaj na YouTube recimo

ptica:
Phahahahahhaha ovo izgleda igracka za zivce :D
Ako bi prezivela prvi let, tacno bih je 'rucno' razbio :D
Hvala na upozorenju i objasnjenju za mene 'mladog i neiskusnog' :D

todor:
Samo da se javim i ja sam imao ovako nesto, mogao je da ide gore-dole, a levo desno ni da pomislim, a na daljinskom
sto dugmica ni danas mi nije jasno cemu sluze (iako ima uputstvo kako se koritiste).
DA, DA DOBAR JE.....ALI ZA IZBEGAVANJE.

milos78:
E ja da dobacim ko zivi okolina bg-a. na buvljaku kod bubanj potoka ,subotom, imaju cigani donose iz conrada rc. igracke malo slomljene elise ili manji kvar . za 20-40e. oni imaju heli sa dva rotora ,ziroskop, 4 kanala i radi super i oni su na 2,4ghz. ja sam kupio jedan za 10e, a drugi za delove 300 din. za po kuci super. i naravno kupis pakovanje elisa da imas , recimo u novom sadu na extrem.toy.
ako vec bacas pare bar da to radi i da budes zadovoljan.

ultrahome:
Bio sam na Bubanj potoku, i preporučio bih da se dobro otvore oči, ni cigani (a ni Konrad) nisu glupi! Te pokvarene igračke ponekad mogu da budu isplative, a češće i potpun promašaj, uz dosta popravki, benzin do Bubanj potoka i nazad, sve može da vas ispadne skuplje nego novo!

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version