RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

QQ YAK 54 184CM COMPLETE COMBO

<< < (15/21) > >>

dule:
Ako dolazis u BG,ponesi motorce pa cemo da ga testiramo ako nam bude dao Gile.Uradi stelovanje na sledeci nacin:prvo podesi high speed iglu tako da dobijes najvece obrtaje na punom gasu i nakon toga tu istu high speed iglu odvrni za 1/16 kruga.Drugo;Od maksimuma polako vracaj gas ka leru i slusaj motor.Kad se pojavi rondanje ,tu zastani i zavijaj malu iglu dok ne prestane da ronda.Onda opet spustaj ka leru i ako se pojavi rondanje ti opet malko zavi malu iglu(low speed).Ponavljaj postupak do lera.Ako uspes ,karburator je ispravan kao i ostali delovi a ako ne onda imas problem ili sa karbom ili je paljenje defektno.
Za sve sto budes radio moras da imas pomocnika i pazi se elise.Ne odgovaram za ozlede.

Pozdrav

zajo:
Otkazao sam se od DLE-vca,gotovo je.Moje najbolje nije bilo dovoljno dobro.Nasao sam gde sam poceo,400e u blatu i nema more sa mene ovo leto :-\
Jedino pozitivno je to da jos imam model zdrav,nisam ga slomio pored bezbroj katova u svakoraznim situacijama.

Mani to QQ leti uspomoc saito180 :)aplauz i spreman za setnju do BG :)aplauz
Preko tajnih puteva,prijatelj iz aero kluba je doneo metanol,nitro itd. u kolicini-ako uzmem sve bice dovoljno za ove sezone.
Motorac radi super ali je skroz nov i setiran veoma bogato,iz iskustva sa 125-ke traba dosta gorivo da prodje da bi postao pouzdan i stabilan.Trosi gorivo ubija :sljus.
Pola litre za 7-8 minuta :sljus.Treba ce mi 300e samo da razradim motorac (zid)
Citajuci ovaj post unazad sebi bi rekao:mnogo cmizdris,sramota toliki "muskarac"
Hvala na svima sto ste mi pomogli ili pokusali da mi pomogne da sredim benzinca(za sve po jedno pivo).
 (res)

coka:
 Zajo
 Uvek su me interesovale stvari koje imaju "Gremline" u sebi.
 Interesuje me, kazem ti po treci put, da kupim taj motor od tebe.
Ponesi ga u Beograd kada prvi put budes dolazio, pa ako si voljan...da trgujemo.
 Znam da je ne ispravan i da ti pravi probleme, tako da te sigurno posle necu blatiti i opanjkavati za losu trgovinu.

zajo:
http://rcfly4um.org/index.php?topic=4613.0
Evo ga,nosim ga na desettog,i ti imas prednost pred drugima ako se resis ()-()

zajo:

Kako je bend SARS svirao u Lazov grad Kumanovo,resio da idem ranije sa moi drug Zoran da isprobamo Kumanovski aero klub zvani Adji Tepe.
 (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version