RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Аеро Шок Киев Украина

<< < (3/5) > >>

IVAN3D:
Zajo ako ne gresim ti si od 1:46

Prilican vetar ste imali....

IVAN3D:
A i ovde....

(<--)

zajo:
Хвала Иване, да то сам ја  :big smile
 (pijemo)

zajo:
А и ветар је био веома јак од почетка до краја. Добро су се држали сви на тај ветар  (pijemo)

zajko:
Bravo zemljak, cestitam na ucescu na ovakom skupu (kazem zemljak i ja sam poreklom cist Makedonac (yay))

Sve je ovo lepo i divno i sve te slike... i modeli, ali...

Mene nekako vise fascinira, to sto su te pozvali da uzmes ucesce na takvom skupu, i ako se nevaram vidim i makedonsku zastavu na nekoj od slika, znaci da si predstavljamo svoju zemlju..  :)aplauz  :)aplauz

Ja samo, sada nakon pregleda ovoga sto si postavio, razmisljam...   mmmm da li cemo i mi nekad, ovde u zemlji Srbiji organizovati nesto na tu temu, ikad, pa neka bude i 100 puta manjeg obima  (giveup), ali da krenemo u tom pravcu...

Rekao bih da su se mozda negde i stekli neki uslovi... da NE tapkamo u mestu, vec da se mozda ovaj hobi ozbiljnije razvija.... da pocnemo sa organizacijama nekih takmicenja ...
Ovde na forumu, ako se nevaram ima oko 1000 clanova, proverio sam dapace , danas ima 1454 clanova foruma, , recimo da je ogromna vecina kibicera, ali moja je pretpostavka da ima recimo 150 aktivnih (da nekazem ozbiljnih po strukturi modela i opreme), koliko vidim ima i podosta gostiju svakodnevno, dosta njih kukaju da cekaju po par meseci da udju na forum 2a (to je vec stvar Vase organizacije) !
Ima 2 RC kluba (Bgd i N.Sad), ima bar 3 aerodroma koliko ja znam, koja se koriste za RC, a verovatno i vise racunajuci i neke prirucne po Srbiji, koliko znam imamo i prvaka u camcima, prvaka u raketama, neznam kako stojimo sa RC pilotima na nekim takmicenjima, ali koliko sam cuo ima i dobrih mladih letaca, osim nas rekreativaca, imamo sigurno i nekolicinu kvalitetnih letaca helikoptera, a vidim i da malobrojna ekipa automobilista ozbiljno zagazila u te vode  (mazi)...
Mislim da je doslo vreme da se krene ozbiljnije napred, da se nekako organizujemo, da se prave neki susreti, pa i takmicenja, ozbiljnijeg tipa (slazem se kriza je, ali od Tita na ovamo, nekako je uvek kriza, a i trajace verovatno jos ziolion godina, dok nenadjemo novog Tita)  :jaki:
Takodje mislim i da nije toliko  Tito problem, koliko svi mi samo na gomilu...
Evo ga Mirce gura svoju pricu sa WAR BIRD DAY,  :)aplauz  ali to je jedna od 10 mogucih...
Recimo da ce Off-Road staza za automobile, zadovoljavajuca, (za pocetak) biti zavrsena za jedno 30 dana, a mozda i ranije, biti spremna za trke sa opremom (timing & lap counter)... Predlozio sam da napravimo neko prvenstvo na jesen, negde je valjda prihvaceno, videcemo...
Mislim da bi trebalo sakupiti neki "SAVET MUDRACA", ove aktivnije u ovom hobiju, zainteresovane pojednice iz cele "VELIKE SRBIJE", kao i predstavnike ta 2 (ili vise) RC kluba, predstavnike uvoznika i prodavaca opreme, pa da vidimo ako ima zelje, volje i interesa da krenemo napred malo ozbiljnije... Ne znam kako to ide, ali ako nesto pametno osmislimo da se prijavimo nekom ministarstvu, recimo sporta i razonode, ako uopste bude vlade u ovoj zemlji...
Da se ne ljute ucesnici sa strane, ali ako bude vlade, ona ce biti u Bgd, a od nas ne znam koliko, mozda mozemo doci do nje, kad je bude bilo .... pa mozda i bude neke koristi, ne mislim na lovu, love iovako nema nigde !!! (zid)
Vezano za gore navedeno, ja nudim da se "SAVET MUDRACA" sastane ove u Maloj Ivanci, opet ce admini ovo da shvate kao reklamu i da brisu  ::) , u dogovorenom terminu, pa da probamo da budemo konstruktivni...

Treba probati, ko zna sta sve dobro moze da se izrodi iz toga, a onda zovemo Zajo da leti i kod nas na nekom od takmicenja, na primer ... :_D  :)aplauz a ako bude uspesno bice i  (pijanoo)  (res)

ako je ovo  (offtopic) ... jbg onda neka admini otvore nov, ako misle da treba  4e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version