RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
SPITFAJER
Anakin:
Cestitke na novom modelu. Ja sam gledao te Kyosho warbirde i procitao sve i svasta po stranim forumima o njima. Koliko se secam, a secam se, Spitfire je imao neki problem sa firewallom. Probacu da iskopam a prekopaj i ti. Znam da se nije zalio jedan covek vec veliki broj. U principu, kad se zna za problem nije strasno i lako se ispravlja.
Pozdrav
aerofly:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz Svaka cast za model..lepo izgleda nadam se da cemo ga uskoro videti na letenju?Sto si tice tvog pitanja oko raspona krila neka ostane tako za sada..leti sa njim neko vreme,isprobaj ga pa kad dosadi donesi ga do kluba uradicemo neke ispravke jer u svakom slucaju imas motor sa vise snage nego sto mu treba!Pozdrav..
Belja kv:
Sta reci prelep model (:sok:) imas od mene gratis servo (pijemo)
Da pomognem moju .......Samo posalji link sa RC Srbije :)aplauz :)aplauz
Anakin:
Iskopao sam. Cest problem, obrati paznju i na retrakte.
LINK
sasa:
Hvala svima za cestitke, za savete i upozorenja ,a sve sto nadjete na netu o njemu ,slobodno stavite linkove da pogledam, a primam i vase savete.
Ne mogu nigde da nadjem koje servoe treba da ugradim ,mislim jacine.Treba mi za, dubinu,pravac,nagib,gas,flaps i za trapove.
Napominjem da jedino za nagib idu dva servoa,ostali su po jedan.Voleo bi da znam jacinu za svaki pojedinacno jer verujem da ne moraju da budu isti.
Voleo bih malo da ga usporim time sto bi mu povecao malo raspon ali ne znam da li smem,mislim da mu to ne poremeti stabilnost ili upravljivost,a mislim da nece uticati na izgled .
PS. Hvala Beljo za taj gratis servo :)aplauz ako ima jos donatora,dobrodosli su :hehe ,posto sam se istrosio za model :hehe :_D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version