RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Pomoc pri izboru modela

(1/5) > >>

dejanxx:
Molim pomoc oko izbora jednog od ova dva modela:

www.robbe.de/arcus-sport-arf.html

ili

Multiplex Cularis

saxpg:
Ja bih na nevidjeno uzeo Robbe. Cularisa sam letio mnogo puta i nisam odusevljen. Sa snimaka, a i zbog t-repa bih rekao da je Arcus Sport mnogo bolji letac. Jedino se postavlja pitanje da li toliko vrijedi jedna jedrilica od stiropora, za malo vise para moze da se uzme neki Reichard ili slicno sa trupom od fiberglasa i sendvic krilima.

Pozz

vihor522:
ja mislim da između ova dva modela treba da odlučiš prema tvom iskustvu u RC letenju;Ako si totalni početnik=cularis, ako imaš neko iskustvo (?) razmišljaj o Arkusu.

saxpg:
@ Vihor522, jesi li nekad leteo Arcus Sport?
I mene interesuje kako leti, jer po meni (za razliku od tvog misljenja) Cularis nikako nije za pocetnika.
Vrlo lako i nepredvidljivo pada u stoling. O Arcusu se ne moze naci skoro pa nista na netu, a u prodaji je vec 3-4 godine.

ak:

--- Quote from: saxpg on July 24, 2012, 12:37:03 PM ---O Arcusu se ne moze naci skoro pa nista na netu, a u prodaji je vec 3-4 godine.

--- End quote ---
Zar to ne govori dovoljno?  :big smile
Ja sam se dvoumio kad sam uzimao Cularisa izmedju ova dva i ipak uzeo Cularis-a.
Ako me secanje ne vara mislim da je Arcus sport i nesto tezi sto mi se nije svidelo mada na oko izgleda privlacnije.
Trebalo da imaju slicne letne karakteristike.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version