RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Pomoc pri izboru modela
saxpg:
--- Quote from: ak on July 24, 2012, 05:02:37 PM ---[
Zar to ne govori dovoljno? :big smile
--- End quote ---
Ne, zato sto na njemackom forumu ima preko 250 stranica o njemu, ali smaralo me da citam.
Nemoj da me pogresno razumijes, nemam nista protiv Cularisa, mom ortaku je cak bio prvi model, ali stvarno mislim da nije za pocetnika.
ak:
--- Quote from: saxpg on July 24, 2012, 05:34:56 PM ---
--- Quote from: ak on July 24, 2012, 05:02:37 PM ---[
Zar to ne govori dovoljno? :big smile
--- End quote ---
Ne, zato sto na njemackom forumu ima preko 250 stranica o njemu, ali smaralo me da citam.
Nemoj da me pogresno razumijes, nemam nista protiv Cularisa, mom ortaku je cak bio prvi model, ali stvarno mislim da nije za pocetnika.
--- End quote ---
Ma naravno, takodje sam savetovao da se Cularis ne uzima kao pocetnicki model, ali sumnjam da ce i Arcus Sport biti mnogo bolji za pocetnika s obzirom da se radi o veoma slicnim modelima.
Cinjenica je ipak da je Cularis daleko poznatiji i popularniji sto naravno ne znaci i da je bolji.
Ako ti je Easy Glider mali probaj Radian pro, nesto je veci ali stabilniji od dva koja si naveo.
cemu otvaranje dva ista topica?
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,9844.msg63769.html#msg63769
An-2 colt:
Ponavljam kao u navedenom topiku:Easy glider je zakon, a nije bas ni mali 1800mm.Easy star II je isto interesantan oko 1300mm...Ali neka covek kupi sta mu se dopada!
magic:
Radian Pro je OK za pocetak.
poz
dejanxx:
Hvala svima na javljanju i na savjetima, odustacu ovaj put od tih modela.... Stigao mi je air beaver od robbe-a
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version