RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Montaža Graupner propelera

<< < (4/6) > >>

gizmo:
Isti slucaj na mom starom Okto-u. Sa Graupner 10x5 trazi "jaci gas".

danko:
Jel postoji način bar nekako da ga natrimujem oko te vrednosti, da kad pustim palicu da ne pada ko kamen...

Čak i sa kompletno maksimalno natrimovanim gasom, opet mu to nije dovoljno da ne pada.

gizmo:
U tvom slucaju problem je sto imas oprugu na palici gasa koja ga vraca na sredinu.
Probaj na stanici da pomeris krivu na gore tako da u srednjem delu bude iznad 50% tj. koliko ti vec treba.

danko:
Podesio sam "Channel 1 Curve" da bude +40%, pa ću probati sutra, ali mislim da je to to..

Jedino ne znam kako će mi se ponašati altitude hold, jer recimo kada je hexa dosta istrimovana on na position holdu driftuje u smeru trimovanja.

Moram opet da odradim ACC kalibraciju, jer nakon zamene propelera hexa je počela da driftuje u stranu, a sa starim propelerima je trimovanje bilo na sredini na oba sticka i stajao je bukvalno u mestu. A sada mi ide u levo i napred, pa moram baš dosta da istrimujem da bi kompenzovao.. A opet kada istrimujem i uključim (dynamic) position hold, on driftuje i dalje jer trimovanje tumači kao stick input.

Gatti.Gatozza:
da li bi pomoglo da staviš trimove u centar pa da ga tako kalibrišeš preko asistenta? 

nego, da li je neko možda naleteo na DJI NAZA assistant verziju koja može da radi na android based uređajima?  Nemam laptop, pa bi bilo lepo da je povežem sa telefonom i na livadi odradim setovanja potenciometara.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version