Bas sam prosle subote bio na fpv trci, i skoro svi koriste hqprops 5045 bullnose propove na 4s i 22xx ili 1806 motorima, posto su ojacani staklenom vunom- valjda
Merili su i brzine sa radarom ali nisam jos dobio mejl sa max brzinama. Postovat cu kad saznam. Emax 2204 su super motori, ali stvarno, imam jedno 10tak padova od udaraca u grane do okretanja po betonu i za sada nista njima, sve ostalo (antene, fpv tx, baterije, buzzeri se rasturilo i polomilo, motori nista
. Imam i one 'neunistive' prope .. Surveilzone 5040, i stvarno su skoro pa neunistivi, nismo uspeli da polomimo ni jedan ja i moj prijatelj, a on je jos veci ludjak u zakucavanju quadova u zemlju
Njihova losa strana je da nemaju dovoljno potiska prema recimo gemfanovima ili ovim hqprops tako da nisu za trkanje, ali za letenje po sumi i skupljanju potpale su prva liga
Sto se tice ovih malih 4045, ja jih korstim na 2s i nije mi prioritet brzina, ipak se fino nose sa punom tezinom fpv i jos dodatom kamericom hk wingman, znaci ukupne tezine negde oko 360gr. Imam dosta slabe 950mah baterije (turnigy nano) i poznaje se da bi motorcici i ovi propi mogli da iskoriste jos koji C vise, snimit cu sutra poletanje quada pod punim opterecenjem pa mozes da pogledas koliko imaju snage.