Author Topic: RC klub Mala Ivanča  (Read 14289 times)

Offline branek

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 454
RC klub Mala Ivanča
« on: May 26, 2012, 10:00:49 PM »
Naziv:
Sportsko društvo Mala Ivanča

Adresa:
Dvadesetdevetog Novembra 77A
Mala Ivanča
Beograd-Sopot


Zastupnik:
Ico Zajko

Kontakt:
office@malaivanca.com
+381 (0) 69 1029252


Uslovi:
USLOVI PRODAJE:

Svu nasu robu i usluge, klijenti pogu platiti:

1. Porudzbina e-mailom na office@malaivanca.com, na osnovu koje saljemo Fakturu, po prodajnom kursu Banka Intesa - Beograd (zbog stalnom pomeranja kursa dinara, placanje u roku 24h)
2. Gotovinski prilikom preuzimanja robe
3. Cekovima gradjana
4. Kreditnim karticama AMERICAN EXPRESS, VISA, MASTER CARD, u nasem R/C Klubu Mala             Ivanca   
   
Uvek se obracunava prodajni kurs Banka Intesa - Beograd.
Ukoliko je naznaceno, moze i na odlozoneno placanje na XXX rata, za odredjene proizvode/usluge.

ISPORUKA I PREUZIMANJE ROBE:
1. Licno u R/C klubu Mala Ivanca
2. U Beogradu, Skadarska 45
3. Slanje robe AKS kurir servisom, placanje pouzecem !

Zbog specificnosti nasih proizvoda, proizvod se nakon preuzimanja, NE moze vratiti !
(osim u posebnim okolnostima, u odredjenom dogovoru) 

Svi proizvodi, u slucaju slanja AKS-om se prethodno kod nas proveravaju, da li imaju eventualna ostecenja, kao i na ispravnost rada svih elemenata, o cemu se dobija zapisnik o ispravnosti sa datumom provera i elementima provere. 

Kod licnog preuzimanja proizvoda, nakon placanja istog, KUPAC u nasem prisustvu otvara originalno pakovanje proizvoda te zajedno proveravamo ispravnost proizvoda, kao i funkcionalnsot svih elemenata proizvoda. 

PREPORUCUJEMO da kupci licno preuzmu proizvod kod nas u R/C Klubu, kako zbog provere svih elemenata, tako i zbog eventualnih pitanja vezano za sklapanje (kod ARF modela), eventualnih opcionih delova itd.
Kod kupovine RTF ili RTR modela, kupac ima mogucnost da isti model ODMAH proba na nasem aerdromu, ili na nasoj stazi za automobile.
Kod razrade motora automobila na nasoj stazi, dobice svu neophodnu logisticku podrsku, pomoc oko stelovanja motora prilikom razrade. Ovom prilikom pocetnici, mogu bez opasnosti od lupanja automobila i da naprave malu obuku na licu mesta, da bar donekle savladaju svog ljubimca.
RTF helikopteri se takodje ODMAH proveravaju na ispravost svih elemenata helija.
Imamo i skolu letenja sa instruktorom na duplim komandama.

CLANOVI R/C Kluba imaju odredjene pogodnosti za nabavku modela, opreme i delova, koja ce biti objavljana na nasem web-u (uskoro) 

POPUSTI se NE sabiraju, mozete odabrati onaj koji Vam najvise odgovara ! 

Za sve nase modele i proizvode, imamo ili mozemo obezbediti (rok cca 10 dana) rezervne delove i opcionu opremu, direktno od proizvodjaca ! 

Na sve vrste BATERIJA, Ne postoji garancija, svaka se proba pre isporuke na pametnim punjacima!
PREPORUCUJEMO Charge Safety Bag za punjenje Li-Po battery (10 Eur/kom). 

Kod proizvoda iz HobbyKing-a, RICCS-a i ostalih NO NAME proizvoda, nema garancije, samo se proverava ispravnost prilikom preuzimanja. U slucaju neispravnosti ODMAH se vrsi zamena ili se vraca novac. 

Za proizvode HorizonHobby - Germany, vazi GARANCIJA koju ova firma daje za celu Evropu, pod istim uslovima za sve svoje brendove : SPEKTRUM, BLADE, HANGAR9, ParkZone, HobbyZone, E-Flite, EVOLUTION, ZENOAH, SAITO, JR itd... itd... 

Za proizvode koji su naznaceni kao KORISCENI/USED, takodje normalno/naravno nema garancije, kupuju se u vidjenom stanju, iskljucivo u R/C Klubu Mala Ivanca, u stanju u kakvom se u datom trenutku nalaze. Ove proizvode ne saljemo AKS-om na adresu... neprimamo nikakve reklamacije, ali cemo vrlo rado kupcu dati logisticku podrsku. Isti ovi uslovi vaze i za proizvode koji imaju oznaku FINAL SALE (ciscenje starih zaliha). 

U svakom slucaju, vrlo smo raspolozeni za saradnju sa svima koji imaju normalne upite i prohteve, svasta nesto je moguce, ali pre svega moramo imati normalnu komunikaciju.

Na e-mailove, poruke itd... koji odudaraju od napred navedenih, na upite i pitanja vezano za neki model, gde se ne pominje proizvodjac modela, oznaka modela ili blizi podatci, bez dobar dan, zdravo, molim i hvala... ne odgovaramo 

Clan naseg kluba moze biti svako ko je zainteresovan za ovaj Hobby, uplatom godisnje clanarine, u protivvrednosti 100 Eur na nas racun (kalendarska godina), za RCFLY4UM automobiliste dogovorena je clanarina od 50 Eur (kalendarska godina, koriscenje Off-road Track NEDELJOM).
Svaki clan dobija CLANSKU KARTU, na osnovu koje koristi povoljnosti za nabavku modela, opreme i delova, koristi sadrzaje naseg R/C Kluba, osnovnu opremu i osnovni alat prilikom koriscena klubskih sadrzaja, logisticku podrsku.
R/C Klub radi od Srede do Nedelje, 365 dana godisnje, ako vremenski uslovi dozvoljavaju ! 

R/C Klub "Mala Ivanca"
Beograd 07.jun.2012
Ico Zajko 069/1029252

« Last Edit: June 17, 2012, 12:40:04 AM by branek »
Branko

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." - Captain Eric Moody, Jakarta incident