Kao što je obećao, Martin je bio u petak i subotu. Radovi na trupu su uglavnom gotovi, fajl sa delovima je stigao i već je prosledjen Draganu na laser...
Ovim putem bih želeo javno da se zahvalim Martinu. Da nije bilo njega i njegovog, prvenstveno ogromnog znanja, potom želje i volje da sve ovo uspe, mnogo strpljenja u radu samnom, ništa od "našeg" Galeba G2 ne bi bilo.
Ni sanjao nisam da ima ovoliko posla u pravljenju 3D crteža, i tek kad smo se "zaukali" video sam svu obimnost i kompleksnost.
Nadao sam se da će sve biti brže gotovo, pogotovo kad pogledam kad sam prvi put pisao o G2 (Forum - 24. juli 2011), ali očigledno je da nije moglo brže.
Na kraju, najvažnije je da smo "posao" priveli kraju...
"Vožnja" je nekad bila "truckava" malo gore, malo dole, ali uvek prema cilju, koji smo, eto i dostigli...
Koristim ovu priliku da se uz reči zahvalnosti i izvinim Martinu na "pritisku" koji sam ponekad koristio...
Ja sam njega "stiskao", on mene "ispaljivao"...
Sad je sve to simpatično i ostaje kao "Priča o Martinu, Mirčetu i njihovom Galebu G2" za "pokoljenja koja dolaze"...
Moram priznati da mi je u nekim trenutcima "jezik bio brži od pameti", pa sam kazao neke stvari zbog kojih se sad kajem.
Nadam se da sa nastavku saradnje, pričali smo ranije o Galebu G2 od 1/4 skale,. Ostaje da vidimo hoćemo li se upustiti u novu "avanturu"...
Martinu još jednom veliko, veliko HVALA...
Više o svemu na sajtu...
Pozdrav
Mirče