Pogledaj mislim da je ovde vec dosta pisano za taj camac...
Ja sam daleko dogurao sa razradom ovog camca(ali nikako da ga zavrsim jer vise volim varalicu pa mi nije hitan)
.
Najbitnije od svega je napraviti da propeler bude zasticen i da korito ne moze da kaci grane, lokvanje...
sve ostalo je totalno ne bitno kod kineza nabavi sve i proplere, servo,baterije i to sve ne bi trebalo da te kosta vise od 130eura.
Kod njih mozes da nabavis i stanicu i prijemnik koji mogu da ti odvezu camac cak i 1km u idelanim uslovima, znaci 500 metera ide lagano a sve preko ma neces ni da vidis taj camac
(a da zabacis hranilicu antenu bojle 500 m)
ima i fora da ti isprazni hranu i da ti tu odveze i olovo sa udicama i ostalim.
Jedini problem nabavke stanice od Kineza je taj sto su se neki ljudi pravili malo pametni pa ces oko nabavke stanice imati malo zajbancije (RATEL).
Po meni je dovoljan jedan motor jer taj camac treba da ponese 1KG prihrane i da se vrati, postavi 4 komore da se prazne.
Potrebno je osmisliti ako ces bas takav da pravis sa slike da ti dobro dihtuje, jer to je onaj kineski (ili kopija)koji posle 2 voznje bude pun vode.
Svetlo LED diode Naravno... U KELKO ili ti stari Radio Club u BGD.
Ako to mislis da prodajes dobro je kod kineza da nabavljas jer ces onda imati svaki put isti ili slican setup, gledaj to da ti bude lakse za servis.
Taj drugar ako je dobar sa epoxijem mislim da bi trebali veci camac da pravite od tog kineskog.
Evo linka za delove ali ovi Kinezi su odlicni naravno za te pare...
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.rc