Sine... da ti objasni cika Zajko... posto si kod mene pokupovao sve to sto imas... ako se ne varam...
Prilicno si tvrdoglav, kao i vecina Vas... ne znas a neces da slusas...
Pre te kamerice i baterije i konektora... ako vec zelis da ostanes u ovoj prici treba da uzmes neki solidan punjac za sto vise vrsta baterija, pozeljno je da bude sa kontrolama... I to sam ti nudio dok sam imao 7-8 razlicitih i po razlicitim cenama... Kupis jedan solidan punjac i zavrsis pricu.... OK, zatim dodatna baterija da bi se vise naleteo... Uz punjac obicno dobijes neke kablove, ali je potrebno da ih prilagodis svojim potrebama, malo uzme tata lemilicu u ruke, ili ti neko napravi tu zamenu konektora... Ali moras da znas sta hoces... Da sam na tvom mestu ja bih taj EZ3 konektor sa Parkzonovog Super Cub-a zamenio sa T- konektorom muski, na originalnu bateriju stavio T-zenski i isto to na ovu drugu bateriju ili obratno na drugu bateriju EZ3 muski... sve su kombinacije dozvoljene... ali kod nas se najvise koristi T-konektor, tako da nekad neko moze da ti pozajmi bateriju za neki let ili ti nekome da pozajmis bateriju..
Sednes ispred aviona pogleas gde sta treba, razmislis
i samo jos odradis... ali je nevolja sto pocinjes da se siris a glavnu stvar si zapustio punjac baterija.... Taj fabricki je odlican po kvalitetu, ali spor i nema kontrolu baterija, balansiranje itd... Da bi sto manje para bacao okolo/naokolo trebas da osmislis sta hoces i kako...
A ovako kako si krenuo da pitas sve i svasta takve ces verovatno i odgovore dobijati, sve i svasta...
Fokusiraj se i moj ti je savet... uhvati se dedne stvari i nju koliko toliko trajno resi, pa predji na sledece...
Pozdrav Z.