Vratili se sa novog proputovanja po Italiji i naravno posetili par staza
Bili na jednoj od najinteresantnijih i najspecificnijih staza na svetu 'IBR Padova', razgovarali sa vozacima i naravno vlasnikom Nikolom koji je extra lik. Bice slika uskoro u nekoj novoj temi i malo putopisa a do tad da opet malo dosadjujem i smaram sa savetima sta poneti !
Iako cu vecini biti dosadan moram da pokusam da pomognem oko pakovanja u pisanom formatu, sto zbog vas sto zbog mene
Kompletan i ispravan model-modeli se podrazumevaju, najbolje bi bilo kad bi svi mogli da ponesu 2 identicna ispravna modela pa bi tako smanjili moguce nedostatke delova u slicaju kvarova na minimum. ALI posto je to nemoguce onda da probamo ovako...
Rezervni KOMPLETAN motor za nitrase (sa sve izduvom, kvacilom, lagerima, zupcanikom), za elektricare ESC i motor sa rezervnim pinonima (znaju da polome zube kad uleti kamencic izmedju malog i velikog zupcanika).
Rezervni prijemnik za stanicu, ako ima moze i cela stanica
sto se tice spektruma ja cu poneti bar jedan rezervni tako da je to dovoljno za sve koji koriste spektrum a i celu drugu stanicu za prijemnikom cuvenog kineskog proizvodjaca
KOMPLETNE lagere za ceo model, posebno za tockove i kvacilo.
Prednja ramena-viljuske gornje i donje, ko ima moze i zadnje, rezervne plastikarije tipa zadnjeg spoilera, spona i drzaca karoserije za truggy modele.
Srafove, pogotovo one sa donje strane sasije posto imaju tendenciju da se sami odvijaju prilikom voznje i preporuka je posle svakog rezervoara-seta baterija da se pregledaju i dotegnu.
Male imbuse na pinionima kod brushless motora, takozvane crvice
Matice za stezanje tockova, poluosovine i kardane, bar po jedan rezervni servo, servo ruke i sitne srafcice koji sve to drze jer se najlakse gube
Ko se seti jos necega neka slobodno doda, da imamo svi neku vrstu podsetnika.
Takodje ne bi bilo lose ko zna sta ce nositi od modela da napise koliko i sta nosi da bi se vozaci sa istim modelima mogli dogovoriti oko delova i ne duplirati nepotrebno.
Primera radi ja cu nositi Agamu i nekog Kyoshoa, Agamu tesko da neko ima ali je bitno da je vecina lagera (koje cu nositi) u standardu sa mugenom, losijem i manje sa kyoshom...