Troskovi puta za oba smera su gorivo za oko 1100-1200km i putarine-vinjete, sto je vise ljudi a manje vozila to je ispaltivije
ali nekih 200tinjak eu bi bili dovoljni i za kombi. Podeljeno na 7-9 ljudi to je 20-30tak eu.
Cene koriscenja staze su oko 10eu za ceo dan, predpostavljam da se uz malo ubedjivanja i najave unapred to moze malo smanjiti za paket ljudi. Nocenje smo uglavnom uspevali da dobijemo za oko 25eu po osobi, negde sa doruckom negde bez
Tako da 60-70eu sigurno treba poneti a ostalo za suvenire i po nesto za ubaciti u kljun dobro bi doslo
Od troskova koji se ticu samog modela izdvojio bi: gorivo za nitrase (.21 bar 1.5-2l po danu, .28 sigurno vise za 20-30%), bar jedan set novih guma, baterije za prijemnike i predajnike. Za ekupu koja vozi Brushless modele nisam uspeo da izmerim koliko mi baterija treba jer sam imao najvise 4-5 setova i to sam jako brzo potrosio a nisam obezbedio adekvatan punjac, ali recimo da 4-5 setova baterija i punjac koji bar po 2 baterije moze napuniti za pola sata-sat bi trebalo da obezbedi kontinualno vozenje za ceo dan. (jedan se puni, drugi prazni i po 2 seta su na hladjenju)
To bi bilo mislim sve od sigurnih troskova, uvek se pojavi jos po nesto neplanirano ali mozda i ne budemo te 'srece'