@ak
Znam za prop i buku, odaljicu ga koliko budem mogao. Sto se tice buke, nadam se da nece biti velika, a i ne smeta mi, jos kad krilo ode visoko, smanjice se i buka.
@radisa.radic
Ma naravno da nema ljutnje, a sto bi bilo?
Ovo i jeste mesto gde se dele informacije i iskustva. Dobro izgleda novo krilo, dopada mi se kolor sema, sa cime si je uradio? Jesi li presvlacio krilo sa necim ili samo farbao? Obavezno stavi jos koju fotku. I video, kad bude!
Za sad ide bez stakla (sto ne znaci da ga mozda neostaklim kasnije). U svakom slucaju tnx za savete!
Stolnjak mi je omiljeni, sve radim na njemu.
Nastavio sa radom, nije mnogo, koliko obaveze dopustaju.
Od 3mm balze izrezani elevoni, 67 cm duzine, 5 cm na sirem i 3 cm na uzem delu,
Sa sarkama (
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__8435__Nylon_Pinned_Hinge_20x36_10pcs_.html ) i lepkom, pricvrsceni za krila,
Od spera napravljen i postavljen nosac motora,
Pomocu Fiberglass Adhesive Tape 50 mm width, uradjena ojacanja krila (spoj elevona, krila i napadna ivica),
Sa gornje strane treba da napravim lezista za servoe i kablove, potom cu gornju stranu ojacati sa istom trakom,
Napravljen prostor za bateriju, izdubio stiropor, a nosac je od ambalaznog sundjera,
Nastavak sledi.
Veceras me sin pitao kakvo ime ce biti za ovo krilo, posto nije klasica model (Zagi)?
Prvo sto mi pade napamet je NeoWing (Novi Sad- Neoplanta), a on predlozio Zefon (Zephon).
Kad zavrsimo radove, odlucicemo.