Nisam više mogao da izdržim. Glupi vetar duva već danima, i nisam više mogao da čekam. Večeras se vreme malo smirilo, mada je vetar još duvao, pa sam zapucao put 13.maja. Sklopio EGP-a, stavio kamericu na krilo i sam poleteo. Malo je reći da sam oduševljen
Nije bilo potrebe ni za kakvim trimovanjima, leteo je kako treba iz prve.
Napravio sam 4 leta od po 6 minuta, i ćelije su mi se ispraznile na 3,8V. Bateriju sam upravo dopunio sa 1480mAh, a motor skoro i nije bio gašen. Tako da komotno mogu po pola sata da ga držim u vazduhu. Sva 4 sletanja su bila fantastična i bez ikakvih problema. Ono što mi je problem je što kad postigne visinu, ne vidim najbolje da li je avion nagnut ili ne, da li se penje ili se spušta. Takođe sam napravio nekoliko lupinga i jedan kraći let na leđima.
U HK-u sam kupio fantastičan proizvod, koji sve vreme držim u avionu, prikačen na bateriju, koji mi pokazuje napone ćelija. Košta ispod 2 dolara i odnos cene i upotrebljivosti je nestvarno dobar.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=6589Snimak je malo lošiji jer je već skoro pao mrak, pa se kamerica mučila da snimi let. A i bila je malo nagnuta na dole pa možda deluje da je sletanje grubo, a uopšte nije bilo.
Ustvari, imao sam jedan problem. Kada na zemlji isprobavam da li sve radi, kada oduzmem gas, elisa se normalno zaustavi. Međutim, to se ne dešava u vazduhu. Kada skroz oduzmem gas, elisa se i dalje vrti, mada mi se čini da pri sletanju nije bilo problema. Da li je moguće da je vrti samo strujanje vazduha?