RC MODELI JEDRILICA > THERMAL

Projekat HIBRID

<< < (6/7) > >>

igorpl:
Na žalost i ja sam se susretao sa raznima na ovom forumu.
iako sam malo vremena proveo shvatio sam da je puno onih koji su STRUČNJACI i koji umesto da pomognu i kažu nemoj to tako raditi uradi ovako oni pljuju i omalovažavaju svačije iskustvo ma kavo da je , svačije mišljenje, svačije znanje....
Takođe sam primetio da kada postoji neki problem određene osobe šalju privatne poruke onima koji su postavili pitanje i ne žele svoje znanje ako ga ima da podele sa drugima.
Valjda naplaćuju ili šta već....
Posle dugo prepirki i natezanja uglavnom uzaludnog shvatio sam da se to neće mnogo promeniti i da takve likove kada nešto postuju samo treba iskulirati pa makar i bilo direktno upućno vama.
Zato Vaci zamoio bih te da nastaviš tamo gde si stao i da ne obraćaš pažnju na takve pojave.
Iskulirati ih je bolje nego počinjati bilo kakvu polemiku sa takvima. Veruj mi pre ćeš im tako nauditi što ih ne primećuješ.
Podrška i od mene jer šteta je da propadne ovako dobra tutorijal tema...
Malo je ljidi koji rade DLG-ove pa bi ova tema možda podstakla više ljudi da se uključi u ovu disciplinu.

igorpl:
Takođe sam zaboravio i ovo da kažem.
Ljudi ovde ne shvataju jednu stvar a to je da je modelarstvo uglavnom PIONIRSKI hobi gde razni ljudi probaju da naprave nešto novo, nešto svoje, nešto što pre niko nije do sada. TEorija je jedno a praksa i eksperimenti nešto sasvim drugo.
ovo nije hobi u kojem su dva i dva 4 niti treba da takav bude. Mnogi se drže ovde isključivo teorije a da velika većina njih nije probala da uzme problem pred sebe koji neko ima i proba da reši jer će to možda i njemu danas sutra trebati. Ako neko zna kako se pravi TAKMIČARKSI MODEL DLG-a neka ga sam napravi i pobedi na nekom značajnijem takmičenju, neka primeni svu svoju teoriju koju zna na taj model i neka zaradi neki novac ako je sposoban......
U ovom postu se konkretno radi o jednom tutorijalu kako napraviti sebi DLG koliko sam ja shvatio a ko ima primedbe neka pokači svoje slike  a posebno video snimke sovjih modela (da i ostali vide šta je to prethodnik pogrešio i kako treba)  i neka na njima prezentuje ono što bi trebalo bolje uraditi i na koji način. Od teoretisanja nema nikakve vajde...
Ja na jednom od postova lepo postavim konkretno moje rešenje sa sve slikama kako izgleda nekog uređaja nebitno kojeg (koga zanima on će naći) a čovek se iz čista mira pojavi da pljuje rad i prosipa teoriju...
Zatim postavim na drugom postu najednostavnije moguće rešenje za nešto pojave se dvojica koji su zahtevali da me banuju da ne bi neko STRADAO (od 12V i 500ma univerzalnog ispravljača) i još počnu da teoretišu šta ubija, kako ubija i kako se može nastradati i to do te mere da sam se ozbiljno počeo pitati a li sam ja možda nešto pogrešio. Izguglam malo uzmem neku literaturu i napišem par reči o odahnem jer su mi stavrno poljuljali samopouzdanje. Oda tada takve samo kuliram...
Zato još jednom podrška......
 (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo) (pijemo)

Vaci:
Ahhh.... suze mi krenuse na lice, smeksali ste me do pola  :_D Hvala na lepim recima i podrsci drugari, ali ja sam emotivac, pogadjaju me ljucke nepravde. Ili cutim ili bijem, ali sam miroljubive prirode pa preferiram ovo prvo.  :mhm Ne mogu da glumim kako mi je svejedno da me neko pljuje. Nije sve jedno i nikom ne treba da bude, jer tirjanstvu stati nogom za vrat, ljucka je duznost naj svetija. Da ne tupim dalje... ()-()

zajko:

PS. pogledajte onu "moju" crnku na par puta po par sec.

banbo:
Svako ima neki nivo znjanja u nekoj oblasti, mozda je to mali, srednji ili vemoa napredan nivo. Ovde nije poenta busati se nekim znajnjem a ne pomagati drugima kojima je potrebna pomoc i hoce nesto da nauce. Onaj ko hoce nekome da pomogne uvek je (po meni) dobrodosao ovde, ako nije u pravu ili ako ima bolje resenje ili ga nema u opste, onaj ko zna i ima iskustvo treba da skrene paznu na to i OBJASNI gde je greska ili zasto to ne treba raditi tako. Umesto prepucavanja i kojekakvih komentara, ne bi bilo lose nesto i konkretno ovde uraditi ili pomoci.   (<--) (<--) (<--) ()-() ()-() ()-()  (pijemo) (pijemo) (pijemo)  (pijanoo) (pijanoo) (pijanoo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version