Fala… fala… Kao sto rekoh, nije me do sad palilo, ali posto vidim da moze da se jurca..
Ja imam samo mali problem, kad one na 50 m, tanko se vidii gde je sta, gde je guza, pa moram danas nekako da ga obelezim i da napokon krenem sa punom baterijom, ova prva 2 leta su sve bila na brzka sa polupraznom…
i razmisljao sam da mu stavim neki tanak sundjer gore/dole, posto nogice zasigurno necu, nema potrebe…
Kad mi stigne, Nemci jos testiraju taj FPV Fat Shark, pa ne salju… ugradio bih kamericu, kao onaj frajer na youtubetu, unustra ima mesta i Tx sa antenom, jedino sto onda ne radi Head Tracking, jer nema mesta da se ubaci kamerica sa pan/tiltom, u ovom slucaju ne znam ni da i ima potrebe… Dobra i brza zezalica, u prvom zelenom modu je bas za upoznavanje, sve je sporo i tromo, u plavom meni OK, a u onom purple je zveknuo nakon 3-4-5 sekunde, valjda trazi duzu vezu i dobro upoznavanje psiho/fizickih sposobnosti…
Treba sutra da porucim te 3D props i da ga upgrade u 3D, njegov software, nisam mnogo vican tome, bum probao… pa da vidimo "cija majka crnu vunu prede"