Dođe red da se i ja pohvalim svojim delom, tj. presvlačenje modela folijom. U pitanju je oracover, neprovidni. Mislio sam da izgled neće biti prvlačan sa ovom neprovidnom folijom, ali sam se prevario. Mislim da je izbor boja bio odličan, koje su se lepo uklopile. Malo sam se zadržao oko uški krila, kao i oko ukrašavanja, ali sam i to završio. Doduše imao sam dva peha da sam već zategnutu foliju na uški krila probušio lenjirom, tako da sam je malo zakrpio, a to mi se isto desilo i na donjoj strani krila. nema veze, nije strašno, leteće i tako. Mislio sam da skidam kabinu i ove trake bele boje i da ih naručim ali ne mogu sada to da radim, kad je model već skoro gotov. Skoro, jer predstoji ugradnja elektronike, stajnog trapa, ali to neće promeniti izgled modela.
Donju stranu krila presvukao sam sa belom folijom i po dve plave trake sa svake strane, da bi u letu mogao da prepoznam orjentaciju modela.
Prvo sam mislio da koristim najlo šarke od Multiplexa (dimenzije 11mm*30mm) ali sam se odlučio za rendgenski snimak, sa kojeg sam isekao parčiće i ulepio ih moment wood lepkom. Time sam izbegao da mi u pregib kod najlon šarki, upadne epoxi lepak ili super lepak.