RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Umx Beast 3D
Sloba:
Moj prijatelj Pera kod koga su mi oba Bista je trenutno odsutan, ali vraća se od nedelje pa ću napraviti sliku i zakačiti je ovde. Neće biti mnogo lepa jer je kamenojedac pola crven a pola zelen ali leti "ekselent". Par krila imam u rezervi, pa ako možeš da sačekaš biće tvoja.
Pošto sad mogu da eksperimentišem, palo mi je na pamet da napravim novu verziju krila koja će biti za skoro 1 dm veće površine od orginalnih. Ako budem imao vremena da ovo realizujem javiću rezultate. Sada mi je stigao i novi veliki model, ali pošto je mali zeleni ekstremno zabavan staviću ga u prioritete. Razmišljam i o za dlaku jačem motoru, ali o tom-potom. Verujem da i ti imaš slične ideje.
firebird:
U staroj verziji sa zlatnim krilima je motor od 2300kv a u novoj sa as3x i srebrnim krilima je od 2500kv . Na njega sam stavio 5x3 prop i postao je pravi zverak. Sad sam ze zaljubio u verziju Beast 60 , ima kod zajka za nekih 300 i nesto evra, ah jbg tesko da cu ga kupiti.... mmmm Razmisljam da pravim od belog deprona neku varijantu od oko 1m raspona, motor 3536 900-1000kv, esc 50A, 10x7 prop i 4s 2200mah bat. Samo bih skalirao tj. uvecao postojeci model.
firebird:
Zamolio bih ako neko ima plan ili zna gde ima da se skine plan za Beast 60e, raspona 90-110cm, da postavi ovde ili nek mi posalje link na pm.
zajko:
Beast 60e ARF, pravi u ARF verziji e-Flite i ne može biti 90/110 cm, raspona već je 145 cm i predvidjen je da letna težina bude 4,05 - 4,35 Kg….
E sad, možeš li ga sam iz ničega napraviti, da bude dobar i bolji, od fabrike i da te košta manje… teško, ili čak smem da tvrdim NIKAKO …
Moj ti je savet bolje ga potraži u ARF, ili ga imaš kod mene, stiže sledeće nedelje ARF
http://shop.malaivanca.com/kupi/beast-60e-arf-403290
()-()
firebird:
Ma znam ja to Zajko, al ne odgovara mi velicina....$$$...ne mogu da ga stavim u gepek....il' kad prodam zenino imanje pa se nadje mesta u kolima i za ovog od 1,45m raspona. (pijemo)
p.s ovaj sto bih pravio bio bi od prostih materijala depron i sl. i sluzio bi samo za vezbanje i lupanje dok ne ovladam i dok ne udje u prste, a onda boze zdravlja i pravi model da kupim.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version