RC MODELI AVIONA - ELEKTRO > AKROBATSKI MODELI
Umx Beast 3D
firebird:
Slobo koliko je teska ta baterija od 400mah, ja sam stavljao od 370mah 26gr pa mi se avioncic ucinio malo tezi i na sporim preletima brzo gubi visinu. Izbacio sam je pa kooristim od 160 11gr i 200mah 14gr. Kako ti postizes te spore i niske prelete....ili mislis na harrier letenje :sljus
Sloba:
Imam jednu bateriju od 180mA (13gr i skromnih 20C, E-Flite) koja se dobro pokazala, lagana ali kratko traje i ne povlači nešto naročito.
Zatim koristim jednu bateriju od 300mA (približno 21gr, odličnih 35C, E-Flite ). Ona "otkida" i nije preteška, ali je više nema u prodaji.
Kasnije sam nabavio i 3 baterije od 450mA (oko 30g, 25C) Velika je i teška tako da model dobije nešto više inercije. Jedva staje u prostor za bateriju, pa ipak Zver sa njom leti vrlo dobro. Sve je kupljeno kod Zajka.
Bist sa baterijom od 370mA i 26 gr. po mom skromnom iskustvu bi trebalo lepo da leti, a i let treba da bude dovoljno dug.
Na tvoje pitanje kako postižem spore letove odgovor je: smanjim gas i podignem kormilo dubine do maksimuma
tako da "mali" bude pod uglom od prilike 45 stepeni. Tada je jako nervozan i to moraš da kompenzuješ komandama. Posle nekoliko padova ovo mi je pošlo za rukom i što kaže Zajko "ušlo mi je u prste". Sada tako mogu da ga provozam dovoljno dugo. Nije teško, sigurno ćeš ući u štos, samo budi malo slobodniji i mali će se predati.
firebird:
--- Quote from: Sloba on January 21, 2015, 02:31:45 AM ---Ja sam kupio rezervna krila kod Zajka i sad sledi zamena, a danas je jedan moj drugar nabavio "depron od 3 mm" i napravio je nova krila u domaćoj radinosti. Mogu ti reći da uopšte nisu loša i u letu su se pokazala sasvim OK. Čak su nešto i jača od orginalnih. Međutim, pošto je depron zelene boje, sada je teško da prepoznaš Bista koji je izvorno crveno, zlatno crn. Napravili smo par krila viška, pa ako ti zatrebaju javi se za jedan par.
--- End quote ---
Mozda i nije tako losa ideja da se naprave ova rezervna krila i sa njima vezba modelcic dok ne "udje u prste" mmmm pa kad se uvezba onda vratiti originlna.
Voleo bih da vidim neku sliku kako izgleda tvoj sa ovim pravljenim krilima.
sasadjuric71:
Sta bi Boki nesto si stao ,napravi ta krila ,kao da je prvi put da pravis tako nesto .Vidim da se covek ne javlja sa slikom aviona sa pravljenim krilima pici to sam.PICI BLAGO CICI . (work) (:beer:) (:beer:) (:beer:)
firebird:
Nista........kad sam na poslu samo mastam kad dodjem kuci kako cu da sredjujem i radim nesto......kad dodjem kuci toliko sam umoran od posla da me mrzi bilo sta da pipnem..... (spava)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version