Još jednom ponavljam ljudi JA NISAM IGOR!!!!!!
E to smo raščistili za sada nadam se.
Sledeće je da na punjaču piše 80W
Svejedno da li lažu ili šta već ali ja sam 4s uspeo da doguram na svega 3.9A i tu mu je maksimum izgleda.
Mada ja mislim da je problem do napajanja jer konstatno ma šta uradio i ma koliko žica imao i kakav spoj imao napon pri zadatoj struji punjenjea pada ispod 11V što automatski prikazuje kao error i problem.
Svejedno na 3.9A radi dobro.
Probao sam sve.Rastavio PC napajanje, povadio sve žice, stavio kvalitetnije. an izvode mi ide po 6 žica za +12, masu i +5V
Zakaćio sijalice kao opterećenje ali neće da može.
Jednostavno mislim da je problem do PC napajanja jer je ono staro kinesko.
Znači 4 baterije 4s po 1300 mAH = 5200 mAh 1s punjenej je u tom slučaju 5.2A a ja punim sa 3.9 što je ok koliko vidim jer bolj je za baterije puniti sporije. Treba uskoro da mi stigne ovo
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__56816__Turnigy_dlux_DC_80W_10A_6S_Balance_Charger_Discharger_with_Accessories_EU_Warehouse_.htmlPa će ovaj B6 biti na prodaju. Prvo sam naručio B6i čekao 2 meseca i oladio se od njega, zatim naručim kod ADAMA da mi poruči gore navedeno i tek kada sam hteo da javim liku iz kine da mi vrati novac poštar dones ovo čudo..
Čim mi stigne prodajem b6
Svejedno ovaj gornji koliko vidim radi i na 10V tako da će mi ovo napajanje raditi posao i za veće amperaže izgleda.
Problem kod ovog b6 je što neće da radi ispod 11V a ja imam pad napona pri punjenju ispod toga pa prijavljuje grešku.
Svejedno ako neko ima još neki predlog bio bi mu zahvalan.