RAZNO > MATERIJALI / TEHNIKE OBRADE U MODELARSTVU

Сечење ЛАСЕРОМ

<< < (15/16) > >>

coka:

Apsolutno tacno.

Ovde se ipak radi o duznoj dozi postovanja, da ako neko TRI puta izjavi da nesto zeli da uradi na neki odredjen nacin, iz bilo kojih svojih licnih razloga, putem ovog foruma mu se pomogne.

tibeteagle:

--- Quote ---  Ovde se ipak radi o duznoj dozi postovanja, da ako neko TRI puta izjavi da nesto zeli da uradi na neki odredjen nacin, iz bilo kojih svojih licnih razloga, putem ovog foruma mu se pomogne.
--- End quote ---
Coka, da nisi poštovao plan Ekip modela i počeo malo da sam razmišljaš unapred, ne bi se blamao sa njim.  :(
D.M. lako može da prođe tako, a to je konstantan tok u današnjem modelarstvu. Skini "originalan" plan sa koznaodkud.com,  sa ne razrađenim vitalnim detaljima, drži se samo toga i na kraju ti ne gine puffff.
Nazdravlje. ()-()

coka:

Te, nisam se obracao samo tebi, ali kada si se vec nasao prozvan...
 Posto te vec Ekip toliko golica, znaj samo da sam u tom projektu koristio tehnologije i naucio ono sto ti nikada neces.

Drzi se ti lepo googla i tastaure , upropascavanje tema i lecenje sujete ti stvarno lepo polazi za rukom.

dusan.milenkovic:
 Znaci ne citas uopste sta pisem nego guras svoje. Ajde jos jednom... Radim po proverenom projektu i proverenom planu uzetom od coveka koji mnogo iskustva ima sa time, izmedju ostalog i camac napravljen bas po tom planu koji sam imao prilike licno da probam. Na ovom gore crtezu je samo jedan mali deo... Ceo plan je veoma detaljan i razradjen. Kako nisi isti video niti si ikada pravio ovako nesto ne znam na osnovu cega dajes sebi za pravo da me proglasis za idiota? Pokusavam da objasnim zasto tako ali ocigledno niko ne cita sta pisem.

Ovim je sa moje strane rasprava na tu temu zavrsena.

tibeteagle:

--- Quote ---Posto te vec Ekip toliko golica, znaj samo da sam u tom projektu koristio tehnologije i naucio ono sto ti nikada neces.
--- End quote ---
Koje tehnologije? Grebanje stirodura sa kuhinjskim nožem?  :big smile Ja sam to već davno automatizovao.  (fiu)

Odaću ti jednu tajnu, a možeš slobodno da kažeš svakome. Vazduh ne pita za tehnologije i materijale već samo za oblik. Ako je to OK onda će leteti, pa da je od pite sa jabukama dovoljno suv da bude kruto koliko treba. Možda je tome trebalo posvetiti više pažnje nego rezbarenju stirodura.  :-[

@D.M. laknulo mi je, tako da više ne brinem.
 ;namig

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version