Ok ljudi, nema razloga za svadju.
Prilicno dobro poznajem taj kraj posto sam iz okoline a supruga mi je iz Batajnice.
Uvek sam se pitao gde vodi taj put posle pumpe crnomarkovic posto je jedno vreme tu redovno stojala policija.
Ali iskrsno mi je drugi problem pa izgleda da necu moci ovaj vikend.
Nadam se da ce mo se videti sledecom prilikom. Obicno sam Nedeljom u Batajnici ali ovaj vikend idem u Subotu ali kasnije posto imam neke obaveze posle 17h a pre toga imam obaveze kod kuce.
Nema razloga da se prepirete oko servo motora i koji je bolji.
U svakom slucaju znam i sam da je pomenuti model losiji i samim time i dosta jeftiniji.
Posto kako ste pomenuli neznam da li ce sina ovo zainteresovati sigurno cu uzeti ovaj HXT900.
@marko.jovanovic
Posalji mi na PM molim te slike svojih modela i odakle si posto kako si rekao prolazis svaki dan pored skretanja za aerodrom mislim da si u blizini. Mozda mozemo da se vidimo i da mi pomognes u savetima za gradnju.
@presko
@drjack
@alzo
@Vaci (hvala za simulator stigao je)
@i svi ostali (neka se neljute oni koje nisam pomenuo)
Hvala vam na pomoci i nadam se da ce mo se videti na aerodromu i licno upoznati.
Prihvatam vase savete i sugestije. Bice mi potrebna vasa pomoc kada se odlucim da prvi put poletim na 13.Maju.
Danas mi je surak javio da je stigao da mi kupi IZOFLOR 5.5 ili 6mm, uzeo je 3 kvadrata.
U nedelju krecemo sa pravljenjem prvog modela po preporuci
FT Simple Soarerhttps://www.dropbox.com/sh/vzttr5g4eojyqww/AAApX3GV5noM8Jt9m0rsB1_za?dl=0Slikacu postupak gradnje i okaciti u
moj hangarCujemo se oko izbora setupa za model.
Uzgred stigla mi je stanica za simulator i prijemnik sa 4 kanala.
Danas pokusavam da namestim na komp i probam simulaciju.
Javicu vam utiske.
Hvala svima jos jednom.