ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Rctimer 2804-100T Brushless Gimbal Motor- winding (premotavanje)
Aleksa1:
Eh bre Marko, razocara me sad kompletno, imao sam bar malo nade u tebe da nisi toliko los koliko ispada da jesi... :sljus
Samim tim sto si me nazvao detetom si sebe spustio maksimalno. Sta je jos fora sto nisi nista licno o sebi napisao u profilu pa cak ni koliko godina imas, smesno.
Vaci je lepo napisao sve.
Ti si dakle nepopravljiv covek. Svi ljudi koji su primorani da citaju djubre sa tvoje strane i nas koji pokusavaju da te izvedu na neki ljudski put, izvinjavamo se.
Zbabicu takodje izvini jos jednom sto ovo ovde pisemo ali izgleda da mora. Mora da se ovakvi clanovi javno prikazu da novi clanovi foruma vide i znaju koga da izbegavaju.
marko.jovanovic:
E stvarno ovo je kap koja je prelila čašu.
Odog malo da čitam normalne teme po normalnim forumima jer ovde ništa pametno nema da se pročita!
marko.jovanovic:
Samo da napišem još ovo da ne ostanem dužan pošto ne volim da ikome ostanem nešto dužan.
Za dežurne mudrijaše.
Ako ste pažljivo čitali moj post kao što niste kao opreznost pri takvom radu naveo sam prethodno sagledavanje načina motanja kod originalnog motora jer sam rekao da ako se mota jedna licna a prethodni motor je motan sa 6 paralelno sigurno će doći do pregorevanja motora jer svi elektroni prolaze kroz samo jednu licnu. (ako nekom treba i ovo pojašnjenje neka ga nađe u udžbenicima za osnovnu školu)
Dalje napisao sam da motanjem debljeg provodnika menjaju se magnetna polja u samom motoru a samim tim i karakteristike.
Mudrijaši ako na postojeći motor kao što je za konkretan slučaj navedeno u temi namotate žicu debljine recimo 0.18mm u prečniku 100X da li će te recimo moći isto toliko namotaja da izvedete sa 3 X debljom žicom? Mislim konstrukcijski i praktično gledano.
Broj namotaja oko feritnog jezgra svakako da menja elketromagnetno polje za iste polazne parametre.
Da to nije tako motalo bi se samo jedan krug i to je to. Kada ste tako svi pametni i prepametni unovčite svoje znanje i kostruišite nam motor bolje od postojećih na tržištu i zaradite nešto novaca, postanite slavni.....
A Zbabića (res) što je čovek uopšte podelio svoje iskustvo sa motanjem sa nama kojima je možda i zanimljivo i hvala mu za sve to.
Toliko je ZLOBEna ovom forumu da ni tema OVO JE PAPPIR (u kojoj bi bila slika papira i karatkeristike u opisu) ne bi prošla bez svađe i perpucavanja DA LI JE TO PAPIR?
Što reče Bane "mišljenje je kao dupe svako ga ima"
Aj zdravo drugari, ko me treba ima PM.
Aleksa1:
:sljus
Vaci:
:sljus :sljus :sljus
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version