Postovane kolege, prijatelji piloti. DOBAR VI DAN.
Ja sam Goran Scekic, avio modelar nekih 3-4 godine. Desetak godina sam letio Paraglajderom po planinama Srbije i Crne Gore. U svom vlasnistvu posjedujem 7 avio modela. Medju njima i helikopter el HK-500.
Evo posto procitah veliki broj kometara o mom avionu YAk-54 rekoh da se javim.
Ne bih ni ovo uspio da nijesam zamolio moga prijatelja Sacu Capunovica koji me je sada registrovao na forum. Dalje, moram da se zahvalim takodje prijatelju Velimiru Sikericu na postavljanju YAKa na forumu.
Moram Vam svima reci da sam prijatno iznenadjen sa komentarima i kritikama koje ja licno smatrem veoma korektnim i na svom mjestu. Znate i sami da kada vidite da vam avion u pocetku dovoljno slusa komande ne mozete a da se ne opustite malo, iako sam planirao da samo uzletim, napravim krug-dva na vecoj visini i sletim ali temperament mi nije dao.
Posto mi je ovo prvi put da se javim na forumu morate me razumjeti da ja nijesam tip za neke duze pisanije.
Moram ovom prilikom posebno da se zahvalim jednom covjeku koji ima najvise zivaca i koji je istrpio bombardovanje hiljade pitanja od mene vezano za benzinske motore i avione velikog babarita, a taj covjek je gospodin LAZO DJEORGIEVSKI.
Samo da znate da bez Laza ovaj projekat oko nabavke i montaze aviona YAk uopste ne bi uspeo.
Poslusacu i prihvatiti sve sugestije i kritike koje sam procitao vezane za ovaj avion.
Veliki pozdrav od
Gorana Scekica