Mephisto nas je preš'o.
.......
Slikaj barem kršeni model u sobi
ScepticEagle
Знам, знам Ñве је то шупље без видеа, разумем Ñкептицизам
Морам да признам да Ñам мало по..здео (или, лепше речено, имао одређена негативна оÑећања) када Ñам га поÑле 0.2 Ñекунде лета забио у земљу под правим углом. Ðије ми било до Ñликања. Тек када Ñам га поправио и када је поново личио на нешто решио Ñам Ñе да направим неку фотку:
Дакле, од крила па надаље Ð½Ð¾Ñ Ñ˜Ðµ поломљен дуж три линије - она поÑледња, најближе крилу имала је Ñкоро правилну линију прелома, Ñледећа, Ñредња Ñа деформацијама, а прва, најближе врху линија прелома је била потпуно деформиÑана, тако да Ñу површине Ñамо делимично налегале једна на другу, а и цело парче Ñтиродура је било иÑкривљено као банана. Дакле у рукама Ñам имао три парчета Ñтиродура и оÑтатак авиона без оштећења. Замало ниÑам отишао Ñа пољане а да не покупим делове...била би то грешка. Имао Ñам опцију да залепим Ñамо комад најближе крилу који је лепо налегао на меÑто прелома па да га правилно и равно иÑечем, а онда на то да налепим нови Ð½Ð¾Ñ Ð·Ð¾Ñ™Ð¸Ñ†Ðµ одÑечен на праву меру и равно. Ипак, ниÑу ми Ñе раÑпаривали делови од Ñледеће зољице (зна tibeteagle да имам вишак делова
,) па Ñам решио да залепим одломљене парчиће. Оправка је била релативно брза уз какво-такво очување оÑновне идеје о изгледу и дизајну.
Упоредите претходне Ñлике моје Зољице Ñа овом па ћете видети да је фејÑ-лифтинг Ñамо делимично уÑпео...
Видео летења Ñам обећао што пре...
saxpg - потпуно Ñи у праву за оÑећај, заиÑта је ненадј....
Ðемке - може летење првом згодном приликом!
Yu-men - ја кориÑтим обичан кабл који на оба краја има Ñтерео чинчеве од 3.5 мм, уз одговарајући Ñофтвер SppConsole и PPJoy. Један чинч забодем у Ñтаницу а други крај у микрофонÑки улаз на компу. Има мало зезања док Ñе подеÑи то Ñве, али онда ради екÑтра. Цена читаве приче је можда 100-200 дин. за кабл. Програме Ñкини Ñа нета. Ðко нешто није јаÑно има Ñајтова који то Ñве обуашњавају, могу да потражим линк ако баш буде нужда...Проверено на G3.5, G4 i G4.5.