ELEKTRONIKA > POWER SYSTEM
Cell-Log Cell Voltage Monitor 2-8S Lipo
magic:
--- Quote from: Goran on September 01, 2009, 09:21:38 AM ---
Nisam samo shvatio citiram "Prvi sok je bio da sada kombo vuce 53A...." zašto si popio sok ako kombo vuče 53A? :)
--- End quote ---
Šok je bio zato sto samo promenom proizvodjača propelera (TGS umesto Aeronaut) bez promene prečnika i hoda elise (12x8) je povećana potrošnja za 30% (sa 40A na 53A). Nadam se da je sada jasnije, a ja sad odo da popijem jedan sok, ali od jabuke ;).
poz
magic:
--- Quote from: grebic on August 31, 2009, 11:39:06 PM ---I vise nego korisno! Nadam se da se da se necete zaustaviti samo na ovome. I da cete postovati i ostala merenja, jer su ovakve informacije veoma upotrebljive. Kako pri eksploataciji, tako i pri kupovini novih baterija. Takodje bi bilo veoma zanimljivo odraditi celokupna merenja nakon 20-30 ciklusa i proveriti tada da li je realni kapacitet ostao ne promenjen kod svih brendova. Pozdrav!
--- End quote ---
Da, to je neka ideja. Odlucio sam da posle svakih 5 ciklusa na nekoj bateriji postavim merenja (znaci cca jednom mesecno). Ovaj rezultat sada je posle 5-6 ciklusa za Flightmax baterije. Nazalost nemam druge slicne baterije drugog proizvodjaca koje bih mogao da uporedim na istom kombou. Moci cu da uporedim direktno Kokam H5 30C 3200mAh i Turnigy 30C 3600mAh posto cu ih uskoro poceti leteti na istom modelu, stim sto je Turnigy nova a Kokam su sa 5 ciklusa ali stare 12 meseci.
Logger je izuzetno dobar da nam pokaze i eventualne promene kod neke od celija u bateriji i nakon pada, nazalost imam i par takvih pa cu okaciti i te rezulatate kada ih izmerim.
Jos jedan podatak jako bitan a koji se vidi iz okacenog grafikona je to da razlika izmedju celija postaje daleko evidentnija sto su one vise ispraznjene. Definitivno je opasno prazniti bateriju preko 80% njenog nazivnog kapaciteta, znaci navedene Flightmax 30C netrositi preko 2150mAh. U jednom mom ranijem postu koji opisuje kontrolere (ESC, regler) naveo sam da kontroler vidi samo ukupan napon baterije i da je to nedovoljno. Ovde je ukupan napon bio apsolutno bezbedan ali je jedan celija bila kriticna. Isto tako sada se vidi koliko je bitno balasirati bateriju svaki put.
poz
SABURO:
Ne bi bilo lose uraditit i test za bateriju koja se ne balansira. Ako hoces mogu da ponesem Parky-ja na letenje jednom prilikom i da nakacimo loger na moju baetriju koju nisam ni jednom balansirao, a letim tako vec skoro punih godinu dana. Cisto da vidimo da li ima drasticnih razlika izmedju celija! A nakon toga mozemo ponovo da je napunimo i da je u toku punjenja i izbalansiramo i opet nakacimo loger, pa da uporedimo rezultate. Bas me zanima kakva bi razlika bila. Sta mislis o tome?
poz
magic:
Odlicna ideja! Donosim i logger i punjac pa cemo da merimo!
poz
Goran:
Saburo, nije pametno ne balansirati makar povremeno ćelije, naročito zato što su punjači i balanseri jeftini.
Često kvalitetne baterije su skuplje od punjača i/ili balansera.
Ja koristim ovaj baterijski monitor (i pored balansiranja):
http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7367
I pred svaki let proveravam stanje ćelija.
Preporučujem ga. Radi odlično. Posle punjenja makar i bez balansiranja, utakne se u balanserski port na bateriji i sve ti je jasno. Pokazuje individualne napone svih ćelija.
Što nekom prilikom Magic reče, ako je razlika među ćelijama mala onda nema potrebe ni za balansiranjem sve dok se baterija ne prazni do krajnjih granica, u suprotnom, već je upropaštena neka ćelija.
Pozdrav Goran
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version