Zdravo Jugoslave (ako sam dobro zapamtio kako se zoves)
Ja sam onaj od koga si kupio model (secas se).
Pitam se da li si ga ikad leteo do sad (reci nam).
Ako si namerio da ga prvi put letis sada (lasiras kako se to popularno kaze) mislim da bi trebao jos malo da se strpis (kad si vec cekao toliko dugo, ako si cekao..., ne znam, reci nam).
Prvo smrznuces se kao "(da ne kazem sada kao sta)". Drugo, ako lasiras to ne da nije dobro uraditi ako te ista sa strane pati ili nervira, zatim treba prethodnu noc da odspavas ko covek... (ako nesto od toga nije zadovoljeno cekaj povoljan dan).
Ako hoces sa onom baterijom koju si prakticno dobio pre nekih godinu ili vise, ta baterija ni tada nije bila dobra (ali za pare koje si dao za nju je odlicna, sad ne mogu da se setim koliko si za nju dao ili sam ti je poklonio, ali sam siguran da je bilo skoro nista), a kako vreme prolazi tako je jos gora.
Sto se tice mog iskustva sa letenjem na niskim temperaturama, za vreme leta baterija daje nesto slabiju snagu sto je skoro zanemarljivo, ali kad to ponovis par puta vidi se smanjenje kapaciteta, sad ako te bas briga za baterije onda nema problema (recimo ako imas para za nove... ili nesto jos gore sto mi pada na pamet..., ali necu reci sad da ne pokrenem neke na polemiku....).
Znaci odgovor je u pocetku skoro nema problema kasnije se oprostis od baterija.
Ajde reci nam sta ti se desavalo u zadnjih godinu....
Pozdrav,
Petar
PS. Jos jedna poruka (za one koji ce sada sigurno da protestvuju).
Znaci nisam ja radio studiju o tome kako baterija propada na niskim temperaturama (sto bi obuhvatalo objektivna merenja nekoliko razlicitih baterija....).
Zatim i drugi uticaji su igrali ulogu u propadanju jedne grupe mojih baterija, ali povrh svega rekao bih da je temperatura igrala najvecu ulogu.
Ko ima nesto protiv, neka se duri koliko hoce, ja sigurno necu izgubiti vreme unistavajuci svoje vreme i baterije kako bih dokazao ovo sto govorim.
Ko hoce da veruje hoce ko nece briga me.