Taman sam se resio jednog problema, kada je iskrsao drugi! Nekom prilikom sam ponovo probavao onaj moj 380 motor i sve je radilo super, kada sam vratio stari, primetio sam da mi se, po spajanju baterije servoi ne mrdaju (sto je obicaj sa ovim ESC-om) i da mi ESC neprestano pisti. Problem je bio u tome, jer sam zaboravio da spojim ESC sa prijemnikom. Kada sam to uradio, sve je radilo super. Kada sam pokusao da trimujem kormilo, gas je otisao do kraja (to mi se i ranije desavalo, jer je ta palica lomljena od strane bivseg vlasnika). Ranije sam to resavao, tako sto iskljucim bateriju, pa sve od pocetka, ali sada ESC nije hteo da mi da znak, da mogu da pokrenem motor (kada spustim gas u donji polozaj, ESC mi da znak, da mogu da dodajem gas). Pokusao sam da ga pomerim na neki drugi kanal, ali desava se isto, stavise, kada gas pomerim u gornji polozaj, ESC upadne u meni za programiranje (sto je normalno, jer ne mogu da dotaknem donju granicu gasa). Molim vas, pomozite mi, ja sam pokusao, sta je u mojoj moci, ali ponestaje mi ideja.
Pozdrav.