Ovakvo takmičenje bi trebalo da napravimo češće. Vreme je baš bio uz nas, sa puno termika. Ali ajd od početka. Čika Rale i njegova lepša polovina nas čekali na ulazu na zalivno polje. Malo kasnije je stigao i čika Đurika, pa Neša sa porodicom, i Srđan sa suprugom. Usput su povađeni modeli i svako je poleteo po koji model.
Posle mali dogovor da kako ćemo odleteti F5J relax takmičenje, i pravac na nebo. Termike nije bilo teško pronaći
Atmosfera je stvarno bila dobra, ako izuzmemo nekorektno ponašanje Zoltana M koji je nad našim glavama leteo svog helikoptera, dok smo se mi takmičili. Činjenica da nema pisano pravilo na Zalivnom polju, ali ovo.... možda neko treba da se dokaže, ali potoji reč SIGURNOST. Gde ima više ljudi i auta, to nije oK.
No, sve u svemu bilo je jako dobro. A za kraj jedna slika o nama takmičarima i navijačicama
A da, setih se gledajući slike, pre odlaska kući čika Đurika poleteo jedrilicu, u još komotnijoj pozituri naišao na jedan termik. Kad sam pogledao gde je model, i meni je pala vilica