Naravno druze, za takav motor postoji dosta opcija za auspuh,pogotovu za tu kubikazu.Od skutera su auspusi prilicno teski ali veoma funkcionalni.Ja bih ti preporucio nesto drugo sto sam isprobavao u zadnje na letecim modelima.Naj funkcionalnija varijanta za nas je kombinacija ALUMINIJUM - KARBON,veoma jeftino se moze napraviti rezonator koriscenjem karbonskog platna nesto slicno kao ( mata platno,staklo plastika ) za trupove, slicno se i radi sa tim.Prepises dimenzije rezonatora i odlijes isti u karbonu 500gr laksi.Jedina caka je izduvna cev koja mora biti minimalno 2/3 precnika difuzora u karburatoru.Tako bi motor radio dobro u svim rezimima a izrazeno u visim obrtajima ( imao bi dobru krivu obrtnog momenta i snage, linearno penjanje obrtaja ).Ako vec nisi puno vican sa karbonom mozes i da kupis jeftin rezonator za Tomos APN i samo mu odradis izduvnu cev naspram tvog karburatora.Lepo izgleda,nije puno tezak,napravljen od tankog lima itd.
Opet kazem ima vise opcija za tu kubikazu ali je izvodjivo za malo novca i truda jer 50 kubika ima siroku primenu.
Kad to budes hteo javi mi se na 064 29 62 788 ili na info@motoradic ILIJA ,uputicu te sa cim sve mozes isprobavati.