E pa da se pohvalim, juce je postar na vrata doneo novu igracku koju mi je moj sin naravno odmah oteo
. Radi se o Ultimi DB koja je isto sto i Ultima SC sa drugom maskom a koja je skoro identicna truggy verziji Ultima RT5 koja je pak zasnovana na Ultimi RB5 o kojoj ste vec mogli da citate. Model dolazi kao RTR, znaci ubacite vasu bateriju i vozi misko. Model je
kompletno sastavljen i u paketu dolazi sa Perfex 2-kanalnom stanicom na 27MHz, brushed motorom G20 sa vrlo pristojnim performansama, kontrolerom koji podrzava i LiPo baterije i servom. Ja sam bukvalno samo ubacio moju LiPo 2S 5200mAh i zabava je mogla da pocne. Posle malo stelovanja sin mi je uzeo model i vise nije hteo da mi ga da nazad, toliko mu se svideo kako ide, no sreca pa imam jos igracaka
.
No kako to izgleda ispod haube:
vrlo slicno sa Ultimom RB5 samo je sasija produzena i model je dosta veci i vislji od RB5, narocito clearance
U voznji se ponasa kao klasicna zadnja vuca i na izlazu iz krivine potrebno je nezno dodavanje gasa na klizavim i prasnjavim terenima. Volan je prakticno non stop u kontri
.
Upravo se dopunila i baterija dok sam ovo kucao i za 45 min intenzivne voznje uslo je nazad 3500mAh sto znaci da u trkackom modu na stazi traje bez problema 30 min.
Za sada mi motor koji je stigao uz model deluje sasvim dovoljno. Malom polako podizem lestvicu i moram da priznam da je cudo kojom brzinom klinci savladavaju sve nove probleme. Pre 2 nedelje sam sa njim bio na galovici, nazalost bili smo sami, i on je bez problema obrnuo 30 tak krugova pod punim gasom sa Kyosho Mad Force VE na 2S.
Sutra sam klincu obecao da cemo da se vozamo ceo dan pa cu preneti sve utiske.
poz